Fonyódon családi ház eladó

149 000 000

Ft

949 045 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 6., 09:13

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
C

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Szintek száma:
3

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
különálló

Kert mérete:
219  m2

Méret:
157 m²

Leírás

Fonyód egyik legszebb részén, igényes környéken (Mező utca), modern és szép házas szomszédságban, a Sipos-hegy közelében eladó egy 2001-ben Ytong-ból épült, 157 m2-es hasznos területű családi ház 219 m2-es önálló telken, rendezett kerttel.

Gépészet:
Ariston gázcirkófűtés radiátorokkal, minden szinten osztógyűjtővel. A kazán az alagsori fürdőszobában van felszerelve, bélelt kéményes kivezetéssel. A teljes ház klímásított: az emeleten három, az alsó szinten egy készülék, mindegyik inverteres (hűtő-fűtő). Esztétikus kandalló a nappaliban. 5 kW-os napelemrendszer 2019-ben telepítve. Elektromos autótöltő a gépkocsi beállónál. Üvegszálas 1000Mb internet elérhető a Telekom és Z-Net szolgáltatóktól. A vizet két elektromos bojler, egy 120 és 80 literes melegíti. Nyílászárók: redőnyös, szigetelt műanyag ablakok. Fa bejárati ajtó kutyaajtóval. Teljesen összközműves az ingatlan.

Földszint:
Főbejárat és előtér, gipszbeton lépcső vezet az emeletre. Tágas és világos nappali sok ablakkal. A ház teljesen körbenapozott. A nappali egybe van nyitva az étkezővel és a konyhával. Az egyedi, asztalos által készített konyhabútor, gépesítve a vételár része. Elektromos sütő, gázfőzőlap 5 rózsával és mosogatógép. A nappaliban található a termosztát a cirkó fűtéshez, valamint a Telekom szolgáltatás is ide lett bekötve. Ezen a szinten még egy szoba, külön WC és fürdőszoba található. A szoba ablakából látható a Balaton és a fonyódi halastavak. Fürdőszobában sarokkád és mosógépkiállás, fürdőszobabútor. A teljes földszinti rész 2022-ben felújításra került. Vízvezetékek, meleg- és hidegburkolás, festés, lépcsőépítés, ajtócsere.

Emelet:
3 szoba, közlekedő, konyha és fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel. Itt 2021-ben festés történt, 2022-ben a szobákban laminált padló csere történt. Két szobából erkély nyílik, a közlekedőn keresztül pedig külső lépcsővel is le lehet menni a kertbe. Innen nyílik kilátás a Balatonra, Boglári dombságra és halastavakra. Örökpanoráma.

Alagsor:
Ide külön bejárati ajtó vezet. 1 szoba, konyha, fürdő és WC lett kialakítva.

Tároló:
Minden kerti és barkács eszköz, fűnyíró, illetve autógumik is elférnek benne.

Rezsi:
Alacsony, mivel jól szigetelt Ytong ház, kőzetgyapot tetőszigeteléssel. 3 féle fűtési lehetőséggel és napelemmel. Fűtési szezonban a gáz, áram, víz, szemétszállítással együtt havi 40 ezer forint maximum. Szemétszállítás: 2800 Ft negyedévente. Víz, csatornadíj 8000 forint. Áram: 3 havonta 3900 forintos rendszerhasználati díjjal, más áramszámla nincsen.

A 219 m2 telken 72m2 az összbeépítettség.

Birtokbaadás: szerződéskötés után 3 hónappal.

Szépen Kérem, Hogy Ingatlanosok NE Is Próbálkozzanak!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143704091

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn