Veresegyház újépítésű részén gyönyörű okos-otthon eladó! 212nm-6 szoba

company_logo

169 000 000

Ft

797 170 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
894  m2
Méret:
212 m²

Leírás

Videó elérhető a házról:

Egyedi Kialakítású, Energiatakarékos Okos-Otthon Az Igényes Ingatlanok Szerelmeseinek!

Tegyen ajánlatot, ne maradjon le!

Veresegyház Revetek városrész legszebb, panorámás utcájában került eladósorba ez az exkluzív, gyönyörű otthon. Kitűnő választás nagycsaládosoknak, akik szeretik a tágas tereket, igényes kialakítást és kivitelezést: 212nm-es élettér csodás helyen.

Az ingatlant tulajdonosai saját maguknak tervezték, építtették, így az építkezést elejétől a végéig felügyelték. Ennek, és a minden apró részletre odafigyelő tervezői precizitásnak köszönhetően egy magas minőségű, kitűnő térszervezésű, szeretett otthon épült meg.

A szinteltolásos épületben a helyiségek a következőképpen helyezkednek el:

- Alsó szint, ami a telek lejtéséből adódóan az utcafronti szint: 2 állásos, tágas garázs, tároló/kamra, gépészeti helyiség és mosókonyha, vendég mosdó.

- Földszint: a több ponton záródó biztonsági bejárati ajtón a tágas előszoba fogad minket,
balra nyílik a 21nm-es, fiatalos, napfényes konyha-étkező, egyenesen pedig az elegáns és modern, teraszkapcsolatos, 33nm-es nappali, ahonnan a virágzó kertben játszadozó gyerekekre látunk rá, és élvezhetjük a magas belmagasságból adódó tágasság érzését.
A földszinten található még a szülői lakrész, vagyis egy kényelmes, szintén teraszkapcsolatos hálószoba saját gardróbbal és fürdőszobával.

- Emelet: Az emeletre felérve egy tágas társalgó rész fogad minket, ahonnan 3 helyiség nyílik, két 13nm-es hálószoba, valamint egy sarokkádas fürdőszoba. Innen tudunk továbbmenni a galériára, amit a család legfiatalabb tagjai jelenleg játszószobaként hasznosítanak, valamint a panorámateraszos, 15nm-es dolgozó szobába.
Az emelet hasznos alapterületét nettó 14nm-rel lehet növelni, amennyiben egy burkolatok tekintetében befejezetlen, de szigetelt és fűthető, egyelőre használaton kívüli - 14nm-es (terveken padlásszobaként feltüntetett) plusz hálószobát teljesértékű lakószobának fejezünk be.

Műszaki tartalom:
A 894nm-es telken elhelyezkedő 180nm-es (plusz 32nm garázs, 70nm terasz, 15nm erkély) otthon 2018-ban épült, főfalai 30cm-es téglából készültek, melyre 15cm vastag külső hőszigetelés került. A födém mindenhol monolit vasbeton födém 25cm-es hőszigeteléssel.
A ház fenntartási költségei nagyon alacsonyak, a rezsi (fűtés, melegvíz, víz, villany) körülbelül 40.000.-Ft/hó összegre tehető.

A nyílászárók modern, 3 rétegű, hőszigetelt ablakok kívül-belül dió színben. A tágas belső terek az ideális tájolásnak köszönhetően egész nap napfényesek, árnyékolásukról részben elektromos, szúnyoghálóval felszerelt alumínium redőnyök gondoskodnak.
Az ideális hőmérsékletért a gépészeti helyiségben elhelyezett új, gazdaságos kondenzációs gázkazán felel padlófűtéssel és radiátoros hőleadókkal, míg a nyári meleget a nappaliban elhelyezett légkondi tartja kordában.
A virágokkal beültetett kert öntözését a csatornadíjmentes locsolócsapra kötött öntözőrendszer helyettünk megoldja, a kerti holmikat pedig a könnyűszerkezetes kerti tárolóban tárolhatjuk.

A riasztórendszerre eddig nem volt szükség, mert a környék teljesen biztonságos, de elő van készítve, ahogy az alternatív fűtésként szolgáló kandalló bélelt kéménye, a központi porszívó és a napelem bekötése is.

Az ingatlan Veresegyházon belül az egyik legkedveltebb kertvárosias övezetben helyezkedik el. A szomszédok csendesek, kedvesek, barátságosak.
Autóval és a helyi busszal is könnyen megközelíthető otthon, ugyanakkor a Nyugati pályaudvarra közlekedő vonat megállója is csupán 1km-re van a háztól.

Az Okosotthon vezérlésnek köszönhetően ez az otthon teljesen a családi szokásokra és igényekre szabható. Okosvezérlésű fűtés, hűtés, programozható árnyékolás és további kényelmi funkciókkal várja új, szerető tulajdonosait.

Ajánlom az ingatlant mindazoknak, akik szeretnének egy egyedi kialakítású, magas minőségű anyagokból épült házba költözni.

Engedje meg, hogy Önt is lenyűgözze ez a kívül-belül modern és exkluzív otthon!

Hívjon még ma további részletekért!

Benke Zsófia

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146489437

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn