Eladó ház, Veresegyház Hegyek, 165000000 Ft, 266 nm 13176_bhv

company_logo

165 000 000

Ft

620 301 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 21., 09:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
3

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
1191  m2
Méret:
266 m²

Leírás

Veresegyház csendes részén, mégis a központhoz közel lévő, Hegyek városrészen eladó egy tégla építésű, háromszintes, kétgenerációs, panorámás családi ház, 1191 m2 telken.

Rendezett, csendes utcáról nyílik a Viacolorral burkolt és virágzó növényekkel övezett előkert. A házba belépve lehetőségünk van a földszinti vagy emeleti részek, illetve a pince megközelítésére is. Szeparáltságának köszönhetően a két élettér teljesen elkülönülten használható.

Földszinti lakrészben tágas előszoba fogad, mely a kényelmes tárolás mellett egy vendég WC-nek is helyet ad. Az előszoba egyik oldalán három világos szoba nyílik, másik oldalán pedig egy fürdőkáddal, zuhanyzóval, WC-vel és bidével felszerelt fürdőszoba, valamint a konyha. Az előszoba végén körbenapozott, klimatizált, terasz- és kertkapcsolatos ebédlő+nappali kapott helyet, mely impozáns kialakításának köszönhetően méltó módon foglalja el a ház központi helyét. Nagyléptékű családi ebédeknek, kávézós beszélgetéseknek, olvasásnak, otthoni mozizásnak, vagy akár egy zongora elhelyezésére is barátságos, otthonos teret adhat.

A szerkezetkész emeleti lakrész befejezése új tulajdonosára vár; víz, villany, csatorna kapcsolat már kialakításra került. A legpazarabb panoráma erről a szintről tárul a szemünk elé. Eredeti tervek szerint 1 hálószoba, konyha, fürdőszoba és a hatalmas teraszkapcsolatos ebédlő+nappali kerülne kialakításra.

A ház teljes egészében alápincézett (220 m2), jelenleg belső vakolás nélküli. 3,2 méter belmagassága, saját WC-je, szekcionális kialakítása, valamint első- és hátsó fronti megközelíthetősége nem csak több autó számára biztosít beállási lehetőséget, de vállalkozás számára is kifejezetten kedvező lehetőséget nyújt.

A házat szépen gondozott kert öleli körül. Árnyas diófa és termő cseresznye-, körte-, alma-, valamint barackfa is megtalálható az illatosan virágzó növények mellett. A kert végében konyhakertet találunk, ahonnan a saját termesztésű zöldségek, zamatos eper és szeder frissen kerülhet asztalunkra.

MŰSZAKI ADATOK
Építés éve: 2000
Falazat: Porotherm 38
Hőszigetelés: 7 cm Dryvit
Alap és födém: Beton
Nyílászárók: Fa, thermo üvegezéssel
Fűtés: Kondenzációs kombi kazán, amelyhez a pincében található vegyestüzelésű öntöttvas kazán automatikus vezérléssel csatlakozik.
Hőleadók: Radiátor
Villany: 3x16 A
Tetőfedés: 2 éve új betoncserepezést kapott
Földszint 146 m2, emelet 120 m2.


Irányár: 165 millió Ft
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147245994

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn