Szadai eladó új építésű tégla családi ház

company_logo

219 000 000

Ft

747 440 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 13:11
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
293 m²

Állapot:
Új építésű

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
1246  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Leírás

LEGYEN TULAJDONOSA ENNEK KÉNYELMES, MEGÉPÜLŐ OKOS ÁLOMOTTHONNAK
SZADÁN 1246 M2-ES, ÖSSZKÖZMŰVES TELEKRE BELSŐ ÉPÍTÉSZ ÁLTAL MEGTERVEZTETETT - PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ANYAGOKKAL ÉS MŰSZAKI TARTALOMMAL / KIVITELEZÉSSEL MEGÉPÜLŐ, EGYSZINTES, ÖSSZESEN 319 M2 ALAPTERÜLETŰ, ÁLOMOTTHON KULCSRAKÉSZ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!

AMIÉRT EZT VÁLASSZA:

-NAGY MÉRETŰ (80 M2-ES) AMERIKAI KONYHÁS-ÉTKEZŐS NAPPALIVAL,
-ÉS A VELE EGY LÉGTÉRBE NYÍTHATÓ (67 M2-ES) JACUZZIS ÉS INFRASZAUNÁS,
-BÁRPULTOS FEDETT TERASSZAL / TÉLIKERTTEL + 5 HÁLÓSZOBÁVAL,
-TRIPLA KOMFORTTAL,
- HŐSZIVATTYÚS FŰTÉSSEL ÉS HŰTÉSSEL,
- 2 ÁLLÁSOS GARÁZZSAL, A LEGÚJABB TRENDEKET,
-MINDEN LUXUST ÉS A LEHETŐ LEGMODERNEBB, TÁV-, ÉS HANGVEZÉRELT OKOSHÁZ TECHNOLÓGIÁKAT / MEGOLDÁSOKAT IS MAGÁBAN HORDOZÓ

Ez az egyszinten elterülő, hatalmas 319 m2 alapterületű luxusotthon az alábbi hatalmas lakótereivel várja haza majd a család apraját és nagyját.

- Az amerikai konyhás étkezős nappalija 80m2-en biztosít az egész családnak fantasztikus életteret, amelyet még tovább fokoz egy 67 m2 alapterületű, padlófűtéses fedett terasz is, amely akár téli kertként is funkcionálhat és amelyen egy jakuzzi, egy infraszauna és egy bárpult is helyett kap valamint egy prémium hintaágy biztosítja majd a felhőtlen kikapcsolódást.

- A teraszt a nappalitól teli üveges tolóajtók választják el, amelyet egybenyitva egy hatalmas (közel 160 m2-es) területet kapunk, ami kiválóan alkalmas a családi / baráti összejövetelek megtartására és mindenfajta társasági esemény lebonyolítására.

-Ezenkívül a házban helyet kapott még 3 darab, külön nyíló, nagy méretű hálószoba,

- 2 darab, külön nyíló kisebb háló / dolgozószoba is,

- valamint 2 darab (1 kádas és 1 zuhanyzós) WC-s fürdőszobahelyiség,

- egy 1 darab külön kézmosós vendég WC,

- egy kamrahelyiség,

- egy tárolóhelyiség,

- egy gardróbhelyiség,

- egy a ház hőszivattyús fűtés-, és hűtésrendszerének a működtetéséhez szükséges gépészetnek teret adó kazánház / háztartási helyiség,

- a házon belüli helyiségeket összekötő közlekedők és egy tágas előtér / előszoba egy fedett belépővel,

- valamint - végül de nem utolsósorban - egy a lakótér felől is megközelíthető, 55 m2 alapterületű, dupla (külön-külön nyitható / távvezérelhető) motoros működtetésű kapukkal felszerelt, elektromos gépjárművek töltésére is előkészített, kétállásos garázs, amelyek - a kerekek alatt temperáló fűtéssel ellátott - külső felhajtókkal rendelkeznek!

-Ha már családi ház, akkor a házi kedvenc(ek) elhelyezéséről sem feledkeztek meg, ugyanis a garázs mögött kialakítottak egy 36 m2 területű kennelt, amit jelenleg az egyik dolgozószobának készülő helyiségből - közvetlenül nyíló ajtón keresztül - közelíthetünk meg és amit a későbbiekben majd - egy a kert felől történő bejárat kialakításával - természetesen a dolgozószoba ajtajának megszüntetésével / ablakra cserélésével vagy teljes befalazásával oldhatunk meg.

A családi ház teljes körű fűtését és hűtését, valamint meleg víz szolgáltatását egy indirekt fűtésű HMV tárolóval ellátott, 14 kW teljesítményű hőszivattyúval oldották meg. A házban mindenhol padlófűtés van, a hálószobákban pedig külön mennyezet hűtés került beszerelésre, amelyek egyesével vezérelhetők, hogy milyen hőfokot tartsanak az adott helyiségben, így gondoskodva a kellemes hőmérsékletről a legnagyobb nyári hőségben is. A hatalmas méretű nappaliban egy falra szerelt fan-coil biztosítja majd ezen helyiség gyors és hatékony lehűtését.

Egy ilyen 21. századi luxus családi otthon maximális életkörülményeinek a mindenre kiterjedő extra és egyedi komfortját az év minden napján, 0-24 órában, egy teljes körűen beállítható / beprogramozható, sőt még hangvezérelhető(!) Okos Otthon rendszer biztosítja / szolgáltatja.

Csak a teljesség igénye nélkül (egy-két okos otthon megoldás)

A majdnem teljesen passzív energiafelhasználást, valamint az ehhez szükséges maximális energiatakarékosságot is szem előtt tartva - 30 cm vastagságú téglafalakkal + 17 cm-es külső hőszigeteléssel - megépített, riasztó-, biztonsági kamerarendszerrel, ujjlenyomat érzékelő nyitó funkcióval is előkészített

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146134995

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn