Pomáz Mesélő-hegy- Bird Projekt

company_logo

132 000 000

Ft

733 333 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Új építésű

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
756  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2023

Leírás

A Bird Project bemutatása

Nyissa ki álmai otthonának ajtaját ebben a lenyűgöző házban!

Ez a kivételes, 45%-ban elkészült ház igazi családi menedékként várja gazdáját. Ha szenvedélye van a kifinomult dizájn iránt, rajong a természetért és vágyik a nyugalomra, akkor ez egy olyan lehetőség, amit nem szeretne elszalasztani. A 160 nm-re kiterjedő, további 44 nm-es varázslatos teraszokkal rendelkező gyönyörű ház semmihez sem hasonlítható épület a környéken.

Ez a rezidencia Pomáz városában, Budapesttől 20 km-re található, egy nemzeti park szélén, teljesen elmerülve a természetben, fent a hegyen.
Stratégikus elhelyezkedésének és panorámaablakainak köszönhetően a ház egész nap 360 fokban napsugárba burkolózik. Ne feledkezzünk meg a lélegzetelállító látványról sem, amely a szeme elé tárul amikor lenézve a városra, vagy csodálja a szemközti hegyek dicsőségét.
Az épület az utcafront felől azonban szándékosan el van rejtve a kíváncsi szemek elől, már-már szerénynek tűnik a békés japán stílusú tető alatt.

Lépjen be, és fedezze fel az átgondolt belső tereket, amely már most az elegancia és a funkcionalitás keverékét mutatja. A tervező koncepciója egy olyan kétszintes családi ház volt, amely nyitott teret kínál a kapcsolódásnak. Hadd inspiráljuk Önt ezekkel az ötletekkel és segítsük az álmodozásban!

- Az utcaszintről belépve érkezünk meg az építészetileg első emeletnek nevezett tágas, egybefüggő térbe. Érkezéskor rögtön elérkezünk a ház egyik fénypontjához  amit már az építkezés fázisában is megtapasztalhat  a lebegő mennyezethez, amely súlytalanná teszi a házat. Ezt a repülés-élményt az okozza, hogy egyetlen oszlop sem osztja szét a teret az egész emeleten, egy speciális vasbeton
szerkezetnek köszönhetően. Besétálva egy tágas, 39 m-es nappali várja Önt, amely harmonikusan kapcsolódik egy nyitott konyhához (34 m). Kényelmesen elhelyezett bejárati gardrób (1,84 m) és ízlésesen berendezett WC (1,57 m) növeli ennek a szintnek a kényelmét és praktikumát. Ezen kívül egy kellemes erkély (10 m) csábítja Önt, hogy élvezze a friss levegőt és a lélegzetelállító kilátást.

- A földszinten egy hálószoba (27,5 m) található, gardróbbal és saját fürdőszobával, amely a kényelem és a magánélet oázisát teremti meg. Két nagyvonalúan arányos szoba (11,5 m és 13,48 m) várja vendégeit, vagy biztosít rugalmas helyszínt egyedi igényeinek. Egy aprólékosan megtervezett fürdőszoba zuhanyzóval és káddal (6,32 m) szolgálja a pihenést, míg egy külön mosókonyha (5,4 m) gondoskodik arról, hogy a napi teendőit könnyedén intézze. A kertkapcsolatos terasz (34,25 m) összekapcsolja a szobákat a természettel és pihenésre csábít.

- A telek a maga 756 nm-ével akár egy 3 autós garázsnak, hangulatos kertnek, gyönyörű panorámás medencének, szabad füves területnek és grillezőnek is helyet biztosíthat.

Szolgáltatások, mint az áram és a víz, már bevezetésre kerültek, elérhetőek. A gépészeti rendszerek mérnök által tervezettek, a fűtő-hűtő elektromos hőszivattyús rendszer tervei a megállapodás részét képezik.

Jelenleg ez a kivételes ház 45%-ban készült el, és kétféle módon áll értékesítés alatt:

1. Vásárolja meg a házat jelenlegi állapotában, és lehetősége van az utolsó simítások elvégzésére saját elképzelései szerint, az Ön igényeinek és elképzeléseinek megfelelően alakítják át a már létező 3D belsőépítészeti terveket, az ár részeként.

2. Legyen Öné ez az álomotthon kulcsrakészen, bízza a kivitelezőre az építkezés befejezését! A mostani, professzionálisan átgondolt belső kialakításnak még 3 év engedélye van a kivitelezésre, 2026 májusáig nem szükséges újabb hatósági engedélyeztetés. A végső ár az Ön által személyesen kiválasztott anyagoktól és felületektől függ, de a kész ház ára (a mostani tervek alapján) 240 millió forintba kerül.
Ebbe az árba beletartozik egy exkluzív design konyhabútor is, mely alap esetben nem része a kulcsrakész állapotoknak. A kert és építményeinek költsége személyes megállapodás része (a videón látható kialakítás kb. 45 millió).

Kérjük, tekintse meg a 3D videóját ennek a rendkívüli otthonnak weboldalunkon!

Használja ki a

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142095240

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn