Kétgenerációs családi ház eladó, Pomáz Pest megye

company_logo

125 000 000

Ft

595 238 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba
Méret:
210 m²

Leírás

CSOK+-ra is alkalmas családi ház!

A Gamma House eladásra kínál Pomáz egyik legkedveltebb, központi részén 2 generációs jó állapotú családi házat

A két emeletes, 1986-ban épült jó állapotú ház ideális választás összeköltözőknek, nagy családosoknak, de akár befektetésnek is.
A külön bejárattal rendelkező alsó szintre igényesen térkövezett közlekedőn jutunk el. Az alsó szinten található házrészbe belépve tágas előtér fogad minket, melyből jobb kéz felől tágas szoba fogad minket.
Bal kéznél egy gépház, melyben a 24 kW-os gáz cirkó kazán található. Ha az előszobából egyenesen haladunk tovább, a tágas nappaliba jutunk. Ez a szoba tökéletes helység lehet családi összejövetelekre, vagy akár egy kis kikapcsolódásra.
A nappaliból bal kéznél a felújított konyhába vagy a fürdőszobába tudunk eljutni, jobb kéznél pedig nagy méretű szoba fogad minket.

Az emeleten található 4 szobás, különálló lakrészhez lépcsőn lehet feljutni. A felső lakrészbe belépve jobb kéznél és szemben 3 különálló szoba fogad minket.
Bal kéz felé haladva jutunk a ház centrumának számító nappaliba. Itt jelenleg egy klímával felszerelt nagy méretű étkező van kialakítva, ahol 8-10 ember kényelmesen elfér. Az étkezőtől karnyújtásnyira található a fürdőszoba és a mellékhelység,
illetve könnyen megközelíthető innen a nagy méretű spejzzel rendelkező tágas gépesített konyha is. A konyhában beépített szekrény, mosogatógép, tűzhely található melyek a vételár részét képezik. A legnagyobb méretű, negyedik hálószoba a ház végében található. Ez a klímával felszerelt hálószoba biztosítja a legnagyobb privát szférát, hiszen
távol esik az összes többi helységtől. A felső lakrészen L alakú belső udvarra és zöldövezetre néző teraszról csodálhatjuk meg a kinti kis birodalmat.
Innen jól látszik a térkövezett udvaron fekvő, fedett sütőgető helységnek kialakított kis pavilon, a 36 négyzetméteres garázs és a fedett kocsibeálló is. Az udvarra beállni az automata kapun keresztül tudunk.

Az ideális, 677 négyzetméteres telken egy kényelmesen karbantartható kis kert található. A járda mellett van felfuttatva jelenleg a szőlő, illetve a szépen karbantartott pázsit virágokkal van beültetve.

Ha még nem fáradt el a képzeletbeli túránkon, akkor jelzem, hogy az épületben van még egy zuhanyzóval felszerelt kis nyári konyha, amelyből egy 11 négyzetméteres tároló nyílik. Ez alatt található egy külön bejárattal rendelkező 11 négyzetméteres pince is.

Az ingatlan műszaki állapotát tekintve, a nyílászárókat leszámítva minden felújítás megtörtént 2006-ban.
A fűtés tekintetében hideg-melegvizes kombi gáz cirkó és vegyes tüzelés áll rendelkezésünkre.
A gázcsövek rézből vannak. A két házrész jól elkülönül egymástól. Az alsó szinten nincs klíma, de a falvastagságok miatt nagyon jó hőtartással rendelkezik. Télen meleg, nyáron hideg az ingatlan.
Az alsó szinten egyedül a villany óra főóra, a villanyhálózat itt 1 fázisú, éjszakai árammal ellátott, a víz és a gázórák almérők.

A felső szinten a kombi cirkó gázkazán mellett egy 35 kW-os vegyes tüzelésű kazán is gondoskodik a fűtésről. Erről a kazánról lehet fűteni külön-külön vagy egyszerre a két házrészt.
A fűtés zárt rendszerű. A felső szinten 3 fázisú villanyóra található, itt az éjszakai áram szintén be lett vezetve. Erre a villanyórára van kötve a garázs villanya is.
A felső szinten található fürdőszobában kémény nélküli gáz bojler van. Klimatizálás szempontjából 2 db 3,5 kW-os, inverteres légkondicionáló található az ingatlanban, melyek az előszoban és hálószobában vannak.

A tető nagyon vastag (12x12-es) gerendákkal van megerősítve. Ezek állapota kitűnő. A tető felújítása 2007-ben történt meg, ekkor zsindelytető lett kialakítva.

A környéket tekintve teljesen központi részen található, innen mindössze 2 percre található a HÉV megálló, egy utcával arrébb óvoda, a közelben iskola, orvosi rendelő, konditerem, cukrászda, bolt találhatóak.

Ne hezitáljon! Hívjon minket és tekintse meg az ingatlant!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 129513686

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Karakas Zsolt

Gamma House Invest KFT

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn