Pilisszántó eladó ház

77 000 000

Ft

810 526 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
95 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
900  m2

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Az ingatlan Pilisszántó egyik legszebb részén, a festői környezetben lévő 'Placskó' területén helyezkedik el.

A ház kétszintes, 2 és félszobás, 95 nm összterületű. A földszinten található az előszoba, a fürdőszoba (wc-vel, bidével), a kb. 38 nm-es nappali-konyha (egy légtérben, mégis külön), egy kis mosóhelyiség és egy kamra. Az emeleten (szívet melengető panorámával) további 2 szoba, míg a közlekedőben egy gardrób került kialakításra.

A minden évszakban gyönyörű és különleges hangulatú kertben megtalálható egy boros (jellegű) pince, egy kis faház, egy kövezett tavacska csobogóval és egy szerszámos sufni. A hatalmas fenyők és a cseperedő tujasor oltalmában meghúzódó (használaton kívüli) medence pedig valódi testi-lelki feltöltődésre kínál mesés lehetőséget.

Az illatozó fenyők szépsége mellett, több termő gyümölcsfa (két vilmoskörte, egy meggy, egy sárgabarack), két diófa, egy mogyoró-, és egy (gyümölcseitől évente többször is roskadozó) fügebokor ontja terméseit, melyek locsolását fúrt kút is biztosítja. A kert egyik meghatározó látványvilága, - a csodaszép, terjedelmes lombkoronájú szelídgesztenyefa pedig (jóízű termése és elragadó látványa mellett) a forró nyári hőségben kellemes árnyékot is nyújt.

A kifejezetten erdő-, és természetközeli, buja, fákkal, növényekkel határolt részen állandó a nyugalom, a csend, a madárcsicsergés, valamint (a kert adottságainak köszönhetően) gyakori vendégek nálunk a mókusok is.

A víz - a hagyományos - vezetékes rendszeren érkezik, a helyiségekben radiátorok (norvég 'Nobo' panelek) biztosítják a meleget, mindemellett a nappaliban található egy nagy teljesítményű (9KW) kandalló is, mely a romantikus hangulata mellett remekül befűti a teljes alsó szintet.

A kert egyedi, rendezett, körbekerített. A telekre be lehet parkolni autóval (van egy nyitott gépkocsibeálló) illetve a ház előtt is több gépjármű parkolására van lehetőség.

Az ingatlan bájos, csendes környezetben és többségében állandó lakókkal lakott utcában helyezkedik el. A terület nem hitelezhető, így csak készpénzes érdeklődők jelentkezését várjuk. Szükség esetén azonnal költözhető. További képekért, vagy ha bármi kérdése van keressen bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146096598

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn