Működő Óvoda Pomázon

185 000 000

Ft

685 185 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 15., 22:08

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
270 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán
Házszám:
2

Leírás

Magánóvodánk, Pomáz egyik legkedveltebb kertvárosi övezetében, kiváló lokációval 888 nm-es összközműves telken, 270 nm-es ingatlanban működik.
A közvetlen melléképületben, egy hatalmas padlófűtéses, sófallal, dekorvilágítással, tükrös fallal, wc-vel+mosdóval felszerelt tornaterem található. A közvetlen mellette lévőfőépületben fogadó/előszoba/öltözők, iroda/logopédiai szoba, fürdőszoba, foglalkoztató/játszórész melegedő padkával rendelkező épített kályhával, a gyerekeknek terasz kertkapcsolattal, konyha/előkészítő, valamint raktár+mosó helyiség található.
Az emeleten 2 hatalmas csoportszoba erkéllyel, öltöző, étkező, előkészítő konyha, fürdőszoba és mosdók wc-kel kerültek kialakításra. A csoportszobák 15 és 17 gyermek befogadására engedélyezve.
Letisztult terek jellemzik az épület kialakítását, az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, csoportonkét külön fogadórésszel és öltözővel. Az udvari minősített játék 2 éves, mely alá öntött gumiburkolat került. A fedett nyitott udvari fészer alatt, épített búboskemence és épített bográcsozó is található. A füves részen került kialakításra két mobil árnyékolóval ellátott homokozó, az épített babakonyhás szatócsbolt mellett. Az épület melletti kis konyhakert a gyerekek nagy kedvence. Az udvaron szőlőlugas, cseresznyefa, meggyfa, körtefa, szilvafa, és almafa biztosítja a bio gyümölcsöket, és az árnyat, a meleg nyári napokon. A működéshez szükséges összes berendezési tárgyat, és eszközt biztosítjuk. Az ingatlanban június végégig óvodások vannak. Az intézmény fenntartója jelenleg az alapítványunk, az ingatlannal, akár a fenntartói jog is átvehető, és szeptembertől óvodaként tovább működtethető.
Befektetési célú vásárlásként is kiváló választás, akár irodának, orvosi klinikának, egészségközpontnak, valamint számtalan más terv megvalósítására is kiválóan alkalmas.
Az ingatlan nagy mérete ellenére, rendkívül alacsony rezsijű, a prokoncept építési technológiának köszönhetően. A környék adottsága, a közlekedés és az infrastruktúra kiváló, a buszmegálló pár perc sétával elérhető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147092980

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn