Eladó Üzlethelyiség, Tápiószecső

company_logo

176 000 000

Ft

480 874 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 02:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
366 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

PEST MEGYÉBEN, TÁPIÓSZECSŐN ELADÓ EGY MŰKÖDŐ ÜZLETKÖZPONT 4 ÜZLETHELYSÉGGEL !

Az alábbi üzleteket tartalmazza az üzletközpont.

- 36 négyzetméter ( jelenleg fagyizó és cukrászda)

- 60 négyzetméter ( jelenleg szolárium, műköröm és fodrászat)

- 36 négyzetméter ( jelenleg barber shop)

- 234 négyzetméter, korábban ABC volt ( hasznosítani lehet pl., konditeremnek, étteremnek, raktárnak, pizzériának )

Az épület és a kapcsolódó terület teljes felújítása 2017 márciusában fejeződött be. Minden épületrészben és az udvarban is teljes felújítás történt, melynek során a körítő falak vakolata tégláig le lett verve, az aljzatbetonok fel lettek törve, és a mai kornak megfelelő korszerű technológiákkal és anyagokkal új belsőt és arculatot kapott az ingatlan.

Teljesen új különálló közművezetékekkel rendelkezik.

Az elektromos áram a négy ingatlanrészben külön mérőt kapott, a vízvezeték pedig egy közös főmérővel, és ingatlanrészenként egy-egy belső használatú almérővel rendelkezik, így a költségek esetleges megosztása biztosított.

Az épület lapostetős kialakítású, a teljes tető új PCV szigetelést kapott kavics leterheléssel.

A homlokzati falak 10 cm vastag dryvit rendszerű hőszigetelést kaptak.A homlokzati nyílászárók 7 légkamrás műanyag nyílászárókra lettek cserélve.Az elektromos hálózat a várható fogyasztásoknak és az előírásoknak megfelelő bővítést követően az új villanyóráktól teljesen újra lett szerelve. A vízvezeték hálózat a telken belül KPE vezetékre lett cserélve, épületen belül ötrétegű csővezetékekkel van megoldva.

Az épületek fűtéséről 2 gázkazán gondoskodik. A gáz bekötő vezetékek teljesen újak, eredetileg nem volt gáz kiépítve.

Az épületrészek között kialakításra került egy kis térburkolattal ellátott játszótér.Az üzlethez térburkolattal ellátott saját tulajdonú parkoló rész tartozik.

A 234 négyzetméteres üzlettér fűtése padlófűtéssel van megoldva, az üzemi területen radiátoros központi fűtés van.A fűtésről és a melegvíz ellátásról kondenzációs gázkazán gondoskodik.

Az üzlet klimatizált, 4 db álmennyezeti klímaberendezés üzemel. A világítás kis fogyasztású LED panelekkel van megoldva.Az üzlet minden része be van kamerázva, holttér nincs. A felvételek rögzítése több napra visszamenőleg megoldott.

Minden nyílászáró el van látva nyitásérzékelővel, és minden helyiség mozgásérzékelőkkel van védve.

Az üzemi területen egy nagy berendezett hús előkészítő, 3 hűtőkamra, háttérhűtők, korszerű polcrendszer, áruraktár, öltözők, mosdók és egy kis iroda található. A kukák és a göngyöleg tárolása elzárt helyen az üzlethez épített külső részen történik.

A település központján halad át a 31-es számú főútvonal, és több alsóbbrendű útvonalon is megközelíthető a település. Tápiószecső vasúton a 120/a Budapest - Nagykáta - Újszász - Szolnok szárnyvonalon, valamint menetrend szerint közlekedő autóbusszal is megközelíthető.
Érd.:Lénárd László , e-mail:

Referencia szám: UZ013983

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 117290633

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás