Modern luxus intim környezetben, hangstúdióval, medencével

company_logo

288 000 000

Ft

867 470 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
332 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
A+

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Leírás

Igényesen megépített családi ház a Dunától karnyújtásnyira, örök erdei panorámával. Egyedi megjelenés és stílus, tágas napfényes terek saját Hangstúdióval.., hangulatos teraszokkal ahol a család és barátok kényelmesen elférnek..
Pócsmegyer Surány területén kínálok eladásra egy 1680 m2 es, varázslatos környezetben épült szint eltolásos családi házat.
A ház 2017 épült, jól át gondolt tervek műszaki felszereléssel ötvözve.
Az épület nettó területe az alapterület 3 szorosa, amely szinteltolások eredménye képen 5 szint. A terület összesen 332 m2. A ház lemezalapra épült, a pinceszint falazóblokkokból, szintek között monolit beton födém, a fő falak 30 cm porotherm téglából , rajta 10 cm es dryvit szigeteléssel. A lapos tetőfödém 15 cm XPS szigetelést kapott a tetején gyöngy kavics fedéssel.
Pince szint: Három helyiségből áll ebből kettő nagyobb angol aknával világítva. 35m2 jelenleg faipari műhely, 28m2 hangstúdió. E mellett egy WC kézmosóval és egy tároló helység (bepolcozva).
Szuterén szint: 3 részre tagolt, dupla beállós garázs mely 52 m2 mely elektromos garázskapuval felszerelt. Mosókonyha 5 m2 és a gépészeti helység 6 m2. A ház fő bejárata a földszintre nyílik, belépve impozáns megjelenésű előszobába érkezünk, itt található a Nappali konyhával étkezővel 80m2 plusz kamra és WC, beépített bútorzattal. A garázsból erre a szintre juthatunk. A fél emeletre i széls, gyönyörű lépcső vezet. A nappali előtt egy háromszintű terasz található, amely a nappaliból közelíthető meg. A terasz 30m2 fedett terület + egy 37m2 fedetlen, az aljzat borovi teraszburkolattal fedett, testre szabott 10-15 fős bútorzattal, praktikus napvitorla oszlopokkal, huzalokkal szerelve.
Félemeleten Két szoba 17m2, és 12m2, plusz egy az épület dél-nyugati frontján körbefutó 16 m2 es erkély található, és egy épített zuhanyzós fürdőszoba dupla mosdóval..
Emeleten 2 szoba kapott helyet egy 18m2, és egy 22 m2+ 9m2 es gardrób és egy 26 m2 es terasz kapcsolattal rendelkezik.
Műszaki tartalom:
Áram ellátás: 3x16A (három fázis, tehát ipari áram) + H tarifás azonos teljesítményű rendszer. Az áram 2 földkábelen érkezik a házba. A garázsban található 49 körös megszakítótábla. A fűtési áramkör (H tarifás) villámcsapás elleni védelemmel ellátott.
Fűtés és meleg víz ellátás: A ház négy különálló, de automatikusan összehangolt fűtési rendszerrel rendelkezik, amelynek köszönhetően kb. 500 Ft / év / négyzetméter a fűtési költség (2022-2023 adatok a hőszivattyú memóriájából visszaolvashatók).
Az alap fűtést egy 16KW teljesítményű levegő víz hőszivattyú biztosítja, 300l-es tárolóegységgel.
A nappaliban egy 30KW teljesítményű vízteres kandalló került ami szükség esetén az egész ház fűtését megoldja.
Valamint fagázosító kazán (40 KW), amely kényelmes és gazdaságos alapfűtést biztosít szükség esetén. A meleg víz tárolása egy 1000l puffertartályban történik.
A használati meleg víz előállítása napkollektorral (6 nm) és elektromos fűtéssel történik. A tárolás és hőcserélés egy 300l-es puffertartályban történik. A meleg víz előállítását a napkollektor májustól szeptemberig 90-95 %-ban megoldja, a többi hónapban pedig 30-40%-ban járul hozzá (a napsütés mennyiségétől függően)
A hőleadó felületek: falfűtés és padlófűtés, amely hűtőfelületté alakítható. Szobánként szabályozható elosztó panellel és szintenként termosztáttal.
Az ivóvíz ellátást 3 különálló 16 méter mély kút biztosítja, amelyek 1,5 méter mélyen összeköttetésben állnak egymással (Kpe cső; földkábelek) és a házban rendelkeznek kiállással.
Két kútban van szivattyú, mindkettő nagy kapacitású és nyomástartállyal ellátott. Az egyik a ház a másik a kert vízellátását szolgálja.
Az épületben van lehetőség (manuálisan) váltani a szivattyúk között, ami azt jelenti, hogy az egyik leállása esetén azonnal kapcsolható a másik.
A ház fő vízrendszerében vízlágyító berendezés üzemel.
Szennyvíz kezelés: Engedélyezett házi biológiai szennyvízbontó berendezéssel.
A kert számos kikapcsolódásra biztosít lehetőséget.
A vételárba értékegyeztetéssel a II, III, V, VI, VII, XIII . kerületi lakások beszámítása megoldható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146238302

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Fülöp Adrienn

Fülöp Adrienn Ev Új Horizont Ingatlan

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn