Minden igényt kielégítő, medencés ritkaság!

company_logo

154 900 000

Ft

841 848 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
184 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
1400  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Újlengyelben, kiváló fekvésű és elosztású, nagycsaládosoknak, vagy vállalkozóknak is ideális 5 szobás családi ház, 2 szinten, 1400 m2-es, összközműves telken, garázzsal, parkosított udvarral, medencével, csendes utcában eladó!

A 2019-ben igényesen felújított, tégla építésű ház, átgondolt kialakítással és elosztással készült. A hatalmas ablakoknak köszönhetően fényárban úszik az 55m2-es, közvetlen teraszkapcsolatos nappali.
A fűtést és a meleg vizet puffertartállyal kiegészített kondenzációs kazán biztosítja, radiátorokon és padlófűtésen keresztül, mely rendszer mobil alkalmazással, távolról is vezérelhető, valamint szobánként egyedileg szabályozható termosztáttal is.
A földszint szinteltolással épült és az óriási amerikai konyhás nappali mellett, helyet kapott továbbá 2 szoba és egy gyönyörű fürdőszoba is. Az emeletre felérve még 2 szobát találunk hatalmas beépített gardróbszekrényekkel. Minden helyiség, a nagy ablakoknak köszönhetően napfényben úszik, redőnnyel, és szúnyoghálóval is fel van szerelve. A minden igényt kielégítő, Michelin-csillagos chef által megálmodott konyhából a hátsó parkosított kert irányába léphetünk ki, ahol hatalmas terasz, tűzrakó és a napenergiával fűthető, homokszűrős vízforgatóval ellátott medence és egy kültéri bárpult is fogad minket. Kiválóan alkalmas akár nagyobb társasági összejövetelekre is.

A fővárostól autóval mindössze 20 percre található ez a nagyon hangulatos, folyamatosan fejlődő kis település, mely számos előnnyel rendelkezik. Vállalkozásbarát, mivel helyi adómentes, iskola, zeneiskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertál, élelmiszerbolt, üvegszálas internet/kábel TV.
A ház elhelyezkedése is kiváló, van közelben bevásárlási lehetőség és a távolsági buszmegálló is 5 perc sétával elérhető!

Igen, ez lehet az Ön otthona! A hét bármely napján elérhető vagyok telefonon és e-mailen is! Hívjon bátran, hogy az álom valósággá váljon!

***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól! Babaváró, CSOK, valamint személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön e-mailt! *****

Referencia szám: HZ505884

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 103821782

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn