Frekventált helyen, nagyon hangulatos 68nm-es lakás várja új tulaját.

company_logo

61 900 000

Ft

910 294 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 8., 11:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
68 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167316 hivatkozási számú monori társasházi lakás. Monor szívében eladásra kínálok egy 68nm-es jó állapotú, hangulatos, 2 hálószobás lakást, ami rendelkezik belső közös használatú zárt udvarral is. Falazata tégla, 10cm-es szigeteléssel. Fűtéséről és meleg vizéről Westen Pulsar kombi kazán gondoskodik.

A lakáshoz egy kis folyosó vezet, ami a lépcsőházból nyílik, ami zárható. Ebben a hangulatos lakásban található 2 hálószoba, tágas nappali, 4nm-es terasz, étkező, konyha, fürdő külön WC. A lakáshoz tartozik még egy 2nm-es pince is.
A háznak saját zárt, parkosított, játszótérnek kialakított udvara van, amire a lakásból kilépve közvetlen a rálátásunk. A lakás az egészségház és gyógyszertár szomszédságában van, 350 méterre uszoda, teniszpálya és focipálya is található így kitűnő lehetőségek vannak biztosítva a sportoláshoz vagy akár a kikapcsolódáshoz is egyaránt. Pár percre nagyobb boltok, bankok, iskolák, óvodák, gimnáziumok buszmegállók és vasútállomás is megtalálható. A 4-es autó útnak köszönhetően Budapest 13 percnyi autóútra van.

Gyerekes családok vagy akár fiatal párok részére is egyaránt tökéletes választás.

Ha felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal és tekintsük meg együtt új álom otthonát! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó monori társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #167316Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146167565

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn