Eladó társasházi lakás Dunaharasztin

94 000 000

Ft

1 068 182 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 17., 11:35

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
B

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
különálló

Kert mérete:
340  m2

Méret:
88 m²

Leírás

Dunaharaszti Közkedvelt lakóparkjának szomszédságában eladó egy, 2022-ben épült, földszintes, nettó 87,5 m2-es társasházi lakás, amelyhez egy 16 m2-es terasz és egy viacolorra burkolt kocsibeálló tartozik, amely egy autó beállására alkalmas, kapu elött lehetőség van egy második autó parkolására is. Egy 345 m2-es saját kert is tartozik hozzá, amelyen egy 6,5 m2-es kerti tároló található.

Az épület műszaki jellemzői a mai kor követelményeinek megfelelően az amerikai konyhás nappali 35 m2-vel ideális a családi együttlétekhez. A lakásban három különálló szoba található, valamint egy fürdőszoba, amely külön káddal és épített zuhannyal is fel van szerelve, továbbá egy külön WC és kamra is rendelkezésre áll. A tető Tondach antracid tetőcseréppel készült, biztosítva a hosszú élettartamot. Kiépítésre került egy 10Kw-os napelem rendszer is Fox inverterrel.

A lakás további jellemzői: minden ablakon motoros szúnyoghálós redőny, a teljes lakásban spotlámpa, klíma és riasztó is ki van építve. Az ingatlanhoz saját gépkocsibeálló, füvesített kert, csatorna szikkasztó és kerti csap is tartozik.

Elhelyezkedése szempontjából az ingatlan Kiváló: Dunaharaszti felső hévmegálló kényelmes pár perces sétával elérhető. A környék, nyugodt, gyermekbarát és remek szomszédokat, valamint barátságos lakóközösséget biztosít. A kertvárosi hangulat a nyugalmat és biztonságot keresők számára is megfelelő.

Az extra felszerelések, az akár telefonról vezérelhető klíma, kamera és riasztó rendszer, a gyepszőnyeg és a Hunter automata öntözőrendszer, amely fúrt kútról üzemel, valamint a 6,5 m2-es kerti tároló. A 2db Bosch Climate CL3000i35E 3,6kw-os klíma, hatalmas gardróbszekrény az előszobában, valamint a Bosch konyhagéppekkel felszerelt gépesített konyhabútor.

Ingatlanosok kérem ne keressenek!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150310876

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 14 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn