Ikerház 87m2, kert, garázs Dunaharasztiban eladó

87 000 000

Ft

1 000 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Energiatanúsítvány:
B

Házszám:
34

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert:
különálló

Kert mérete:
200  m2
Méret:
87 m²

Leírás

Megvételre ajánljuk Dunaharasztiban, Budapesttől 10 percre 87 m2 lakóterületű, két szintes ikerház részünket 22 m2 zárt, fűthető garázzsal, 160 m2 saját kerttel.
A ház 2004-ben épült és egy csendes mellékutcában található. A teherhordó falak építőanyaga tégla, a válaszfalak könnyűszerkezetes technológiával készültek. Két éve a ház teljes külső újra színezésen esett át. A falak hőszigeteléssel ellátottak, energetikai minősítése B.
Kocsival távkapcsolóval működő kapukon keresztül hajthatunk be a ház oldalához épített nagy méretű garázsba, amely funkcióján túl nagy tárolóhelyet is biztosít. A garázs közvetlen kijárattal rendelkezik a hátsó kertbe. A kocsifelhajtón egy második gépkocsi parkolása is megoldható a kerítésen belül. A tejes ház, beleértve a garázst is, távfelügyelethez bekötött riasztóval védett.
A 30 m2-es előkertből az előszobába (5,98m2) jutunk (az ott lévő beépített szekrény az ár része). Innen nyílik egy külön mosdó (1,80m2), kamra (2,87m2), amelyben a tároló polcok mellett kényelesen elfér a hűtőszekrény is. Egy légtérben helyezkedik el a konyha (10,21m2), az étkező és a nagy nappali (26,46m2). A konyha méretre készült, nagy tároló kapacitású, 3 éve felújított beépített bútorral, mosogatógéppel, szagelszívóval, új, a munkalapba beépített legkorszerűbb indukciós elektromos tűzhellyel, és extra funkciókkal ellátott, kényelmes magasságba emelt sütővel felszerelt (a berendezés az ár része).
Az emeleten két hálószoba van, nagy fürdőszoba és egy háztartási helység. A fő hálószoba (15,93m2) a belső kertre néz, nagy beépített gardrob szekrénnyel rendelkezik (a szekrény az ár része). Szemben található a kisebb hálószoba (10,31m2), amelyben kényelmesen elfér egy dupla ágy, egy munkasarok íróasztallal és egy szekrénysor is. Mindkét hálószobában légkondicionáló működik. Az emeleti fürdőszobában (6,56m2) nagy sarokkád, külön zuhanyozó és WC van.
A háztartási helyiségben (3,92m2) található a fűtést és meleg vizet szolgáltató gázkazkazán és a hozzá csatlakozó bojler, amely szintén új. A közlekedőből (3,27m2) lenyitható tetőfeljárón keresztül lehet kijutni a padlástérbe - amelyet nem használunk -, de benne szükség esetén további tárolóhelyek alakíthatók ki. A nagy hátsó kertbe a garázson át vagy a nappaliból nyiló 14 m2-es fedett, árnyékot adó teraszon keresztül juthatunk ki. A teraszra nyíló ajtó motoros redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt. A hátsó kert fa kerítéssel bekerített, minden irányból elzárt, dísznövényekkel telepített, füvesített, magaságyásokkal díszített. Nagyságának köszönhetően minden kinti tevékenységre alkalmas, lehet benne piknikezni, építhető benne játszótér, nyáron kerti medence, kialakítható virágoskert, vagy konyhakert is. A kert vízellátását szivattyús fúrt kerti kút biztosítja.
Egy olyan lakás, egy oázis, amelyben lakni kényelmes, és jó élmény.
Kérésre további képeket küldök.
Ingatlanközvetítők Kérem NE Hívjanak!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135019196

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn