Eladó ingatlan magánszemélytől

56 000 000

Ft

358 974 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 10:25

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
házközponti

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
2

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
3

Méret:
156 m²

Leírás

Eladó eltolt szintes, összesen három szinttel rendelkező ingatlan magánszemélytől. Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdoni joggal. Csok-ra alkalmas ingatlan.
Az ingatlan jellemzése: A ház 1975-ben épült, körülbelül 155 nm a ház alapterülete (nem nettó terület), az összes szinttel együtt a hasznos alapterület 219nm. Telek terület 950nm. Teljes terjedelmében tégla építésű. A 80-as évek végén épült hozzá terasz, garázs, illetve a legfelső szinten két félszoba, így az ingatlanon történt minden változtatás bejegyzésre került a földhivatalnál. Továbbá a 2000-es évek elején lett bekötve a csatornahálózatra, illetve kapott a ház 10cm-es hőszigetelést, a könnyűszerkezetes nyereg tető pala héjazata be lett vonva zsindellyel. A nyílászárók eredeti jó állapotú fatokos két illetve három szárnyú ablakokkal. Az ingatlan villamos áram ellátása 3x16 amper.
A ház fűtéséjért egy vegyestüzelésű kazán, illetve egy gáz kazán is gondoskodik így lehetőség van vagy kizárólag gáz vagy gáz nélküli fűtésre. A magas földszint egy részén padlófűtés is lett kialakítva a 2000-es évek elején. Mivel a ház alacsonyföldszintjén az egyik helység használható garázsnak, két nagykapu van az utca fronton. Az udvar betonozott részén helyet kapott egy szerelőakna. A garázs alatt van még egy földalatti pince. Természetesen az udvar teljesen körbe kerített. Az udvar vízellátása fúrt kútról történik szivattyúház akna lett kiépítve tartállyal. A csapadék elvezetése hagyományos ereszcsatornával történik.
Mivel jelenleg a belső térről nem áll rendelkezésemre kép leírom a fontosabb dolgokat: az alacsony földszint egykor műhely illetve üzlethelység volt, de eredendően garázsnak épült, fűtött helység, linóleum padlóborítás, itt találhatóak a gépészeti összetevők. A magas földszinten található a bejárat, mosdó, étkező, főző fülke + raktár, egy nagy szoba és nappali, ezek mind fűtöttek+ itt van a padlófűtés is, járólappal borított padlózat. Az első szinten található a vizesblokk természetesen fűtött, illetve két szoba és egy közlekedő. Parketta illetve csempe padlózat borítással, itt a falakon lambéria van részben. Innen nyílik a lépcső felfelé a második szintre. A másodikon van a két félszoba, illetve a padlásfeljárók. A félszobák bár a tetőtérben vannak, egyenes falúak. A nagy garázs fűtetlen, viszont mivel a főzőfülke mellett található ami fűtött, onnan könnyen átalakítható fűtött garázzsá, a radiátor hálózatra való rákötéssel.
Jelenleg a ház nem lakott.
Az ingatlan környezetének jellemzése: Tápiószecső Diófa utca 10. szám alatt található a ház, van google utca kép is. Közel van vasútállomás, volánbusz járatok stb. csendes nyugodt környék.
További információk telefonon, illetve személyes megtekintés alkalmával van lehetőség, amiben rugalmasak vagyunk.
vagy
számon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147309963

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn