Tápiószecső, Május 1 út, 92 m2-es, családi ház, 3 szobás, jó állapotú

company_logo

55 000 000

Ft

597 826 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 11., 17:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
92 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
720  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Akadálymentesített

Leírás

Családi ház
Tápiószecső Május 1 út
3 szoba, 92 m2-es

Masszív ház, tervezhető rezsiköltség! Tápiószecsőn kínálok keresett típusú, azonnal költözhető házat. A tégla falazatú épület 2000-ben készült, szigetelt, fa nyílászárókkal és riasztórendszerrel szerelt, hangulatos és jó funkcionalitású igazi vidéki otthon. Nettó 92 nm alapterületű, 2 hálószobás, külön WC-s  tágas, kertkapcsolatos amerikai konyhás, kamrás, étkezős nappalija minden évszakban jól bevilágított. Az épület egészére jellemző a kellemes otthon érzet. A fűtést és a fürdőszobai melegvíz-ellátást kombi gázcirkó kazán biztosítja, a konyhai meleg vizet villanybojler. A szobák mindegyikében klíma berendezés van, a nappaliban kandallófűtés járul hozzá a tökéletes téli komforthoz.
A szabályos négyszög formájú telek 720 nm-es. A házhoz kapcsolódó fedett gépkocsi beálló mellett egy önálló, komfortos, lakható vagy iroda-műhely-szolgáltató helyiség számára használható épületrész áll. A kertben minden adott az aktív kikapcsolódáshoz és a pihenéshez: betonozott medencealap, fedett kerti kiülő épített sütővel, különálló, rakott falas pince, tágas kennelek.
A saroktelken álló ház pár percnyi gyalogos távolságra van kisebb boltoktól, buszmegállótól. A kedvelt agglomerációs település vasúton is elérhető, jó infrastruktúrával rendelkezik. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően egyre népszerűbb a szabadidő park; horgásztó, szálloda benti- és kinti medencével, illetve rendezvényház, fitneszterem is várja a vendégeit, ahogy a jó nevű cukrászda is.
Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül költözhető. Bemutatására hétvégi napokon is van lehetőség, időpontra vonatkozó igényét telefonon vagy emailben is fogadom. Ha a vásárláshoz hitelt venne fel, irodánk szakemberei segítik a személyre szabott, Önnek legelőnyösebb konstrukció kidolgozásában.

További információk:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 127615664

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás