Eladó családi ház Szentendrén

195 000 000

Ft

1 211 180 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 08:12

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
161 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
D

Kert:
különálló

Kert mérete:
600  m2

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Akadálymentesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Második tulajdonostól eladó Szentendrén, Izbég és Kertváros határán, zöldövezeti részen egy 2008-ban, két ütemben épült, délkeleti tájolású, egyszintes családi ház. Az ingatlan nagyon szép, megkímélt állapotú, téglaépítésű, tágas terekkel és padlófűtéssel rendelkezik.

Tulajdonosai nem dohányzók, és háziállatot sem tartanak. A körülvevő szomszédok barátságos, jól szituált családok.

Az összközműves ingatlan egy 2018-ban jó minőségben aszfaltozott, széles, csendes belterületi utcában található kilátással a Skanzen irányába, amely mindössze 1 km-re van a 11-es úttól, így a belváros és a kapcsolódó infrastruktúra gyorsan elérhető. Itt nem kell több kilométerről, meredek, szűk utcákon (ahol egyszerre csak egy autó fér el) keresztül eljutni a belvárosig.

A telekméret 1130 m2, nyeles kialakításnak köszönhetően a ház és a lakók privát szférája békés, nyugodt környezetben biztosított. A parkolás térkövezett udvaron megoldott, három, de vendégség esetén hat gépjármű parkolása is.

A ház nettó alapterülete jelenleg a házzal egybeépített, de külön bejáratú tárolóval együtt 161 m2, kialakítása egyszintes, így nincs szükség lépcsőzésre, ha valaki nem építi be a tetőteret. Több generáció együttélésére alkalmas, mert a megemelt tetőnek köszönhetően a jelenleg üres tetőtér teljesen beépíthető, így a lakóterület közel kétszeresére növelhető, saját igényekre lehet szabni. Számunkra ez nem volt szükséges, ezért nem építettük be. A szobák elrendezése és kialakítása különleges, emiatt sok lehetőséget rejt magában.

Akadálymentesítettség:
Egyetlen lépcső található a bejárati ajtónál, de a ház belülről akadálymentesített.

Helyiségek:
Az épületben 1 nappali, 1 nagyméretű amerikai konyhás étkező, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba WC-vel, egy különálló WC benne mosdóval, 1 gardrób, 1 spejz és az előszoba található. Közvetlen kertkapcsolat a nappaliból és az étkezőből. Az ablakokon redőny és szúnyogháló is van fa nyílászárókkal.

A ház védelme:
A teljes telek megfelelően körbekerített, a ház védelmét kamera- és riasztórendszer (szolgáltatóhoz bekötve) biztosítja. A kapu automata, a házból vagy távirányítóval nyitható. A teleknyél, a bejárat előtti rész és a teraszok mind térkövezettek.

Vízellátás:
A vezetékes vízellátás a nyári szárazságban is biztosított, itt mindig volt víz, amikor a magasabb fekvésekben már vízhiányt tapasztaltak. Ezen felül a házhoz mély fúrt kút is tartozik, amelyből automata, nyomáskapcsolóval és tartállyal rendelkező öntözőrendszeren keresztül a kert teljes területének locsolása megoldott. Grundfoss márkájú a nyomáskapcsoló és a szivattyú.

Kert:
A ház teljesen körbenapozott, a kert igényesen gondozott, korábban gyeptéglával füvesített, részben szaniterekkel, virágokkal és gyümölcsfákkal parkosított. Utóbbiak között termő sárgabarack, cseresznye, szilva, alma, datolyaszilva, körte és fügefák találhatók meg. A kerítés mellett bogyósok (pl. málna, eper, ribizli) szolgálnak vitamin forrásul. Gyermekhintaállvány is található a kertben gumitéglás alapon.

Megközelíthetőség

Gyalogosan, biciklivel vagy autóval kiválóan megközelíthető. A buszmegálló pár percnyi távolságra található, üzletek, iskola (egy általános iskola és két gimnázium mindössze 1 km-re), óvoda, gyermekorvosi rendelő, gyógyszertár a közelben.

Az ingatlan hitelezhető (tehermentes), belterületi (30%-os beépíthetőségű) családi ház.

Az ingatlan csak telefonos megkeresést ( a telefonszámon) és egyeztetést követően tekinthető meg, érdeklődését szívesen várjuk. Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141262940

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn