Eladó Ház, Szigetmonostor

company_logo

65 000 000

Ft

1 083 333 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 7., 11:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
60 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
459  m2

Félszobák száma:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2022

Leírás

Pest Vármegye, Szigetmonostor településén egy teljesen újjáépített ház várja új lakóját. Készültségi szint kb 90%-os. A telek 459 m2. A ház 60m2-es, 2+1 félszobás. Két háló és egy amerikai konyhás nappali, illetve egy nagy fürdőszoba, és egy nagy fedett terasz teszi kellemessé a mindennapokat.
A ház új gépesített konyhabútorral, kamra szekrénnyel, óriási teraszra nyíló, elhúzható ajtóval, a padlástérben dühöngővel ( vagy pakoló) lett kialakítva. A fűtés klímával megy ( H tarifáról) és épített kandallóval. Rendelkezésre áll, 3x16 amper nappali, és 3x 16 amper H tarifán.
A ház könnyűszerkezetes. Beton alap, aljzat szigetelés, homlokzati szigetelés 10 cm hungarocell, az északi oldalon 15 cm. A tetőszigetelés: 20 cm kőzetgyapot, mennyezeten 30 cm plusz kőzetgyapot van.
A nappaliban a teraszra nyíló nagy, széles teraszajtó. Tetőtérben gyerekeknek való dühöngő, kb 120 -130 cm magassággal. Cserepes lemez a tetőn. Fedett terasz lesz ( policarbonáttal) és viacolorral lesz burkolva az autóbeálló, járda a bejáratig és hátra a ház mögött, + úszókapu is lesz az autóbeállóhoz. Körben kerítés van, a ház be lesz színezve. A tetőtéri dühöngőbe lépcső vezet majd fel, fix vagy lehúzható, amíg nincs kész a vevőnek is van beleszólása ebbe. Kémény: LK bélelt samott béléses kémény.
A ház jelen pillanatban az utolsó simításokra vár, aztán jön kívül a térburkolat, terasz építése, ház színezése.
A ház tulajdonlap szerint jelen pillanatban kivett hétvégi ház, udvar, de folyamatban van a lakóházzá minősítése a tulajdonos elmondása alapján. Tehát jelen pillanatban készpénzes vevőknek ajánljuk.
Ne maradjon le róla.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék- pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
M272057

Referencia szám: M272057-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146907569

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn