Eladó 157 nm-es házingatlan Leányfalun, 69 000 000,-Ft-os áron

69 000 000

Ft

439 490 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
157 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
H

Házszám:
7 sz

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
450  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Beköltözhető, családi házzá nyílvánítható, 1980-as években felújított, 450 nm-es kerttel rendelkező tetőtéri beépítésű 157 nm-es kő- és tégla épület Leányfalun, hangulatos, csendes helyen eladó.
Az ingatlan alsó szintjén egy nappali-konyha-étkező, 2 szoba, füddőszoba és külön WC található, míg a beépített tetőtérben (mely kívüről egy külön lépcsőn közelíthető meg) 2 szoba, közlekedő WC-kézmosóval és padlástér található. A szobákat beépített szekrény-sor választja el. A padlás tér további építési lehetőségeket is tartalmaz (pld: belső, mobil feljáró létesítése a földszintről).
Az épület oldalsó részéhez, hozzáépítve található egy jelenleg tárolónak használt 20 nm-eshelyiség, mely akár garázzsá vagy szobává is alakítható, mert a központi fűtésre a csatlakozási lehetőség ki épített.
Az előbbieken túl található még egy terméskőből épített burkolatú 2 m magas, boltíves, száraz pince is, mely 16 nm-es. Ez az épület hátsó részén található.
A kertben 4-5 db gépkocsi beállás és bográcsozási lehetőség biztosított.
Az ingatlan teljes közművel ellátott (víz, 3 fázisú villany, földgáz, csatorna valamint a csapadékvíz gyűjtésére-locsoláshoz-6 m3-s beton ciszterna áll rendelkezésre. A telefon- és internet csatlakozásra, 5G fogadására alkalmas üvegszálas légvezeték van kiépítve. A modem a tetőtéri egyik szobában található. Az épület rendelkezik Paradox tipusú riasztó berendezéssel (7 db mozgás érzékelő, 2 db nyitás érzékelő, egy kezelő központ és egy tápegység szirénával).
Az ingatlan jelenleg kivett, hétvégi ház besorolású, de családi házzá nyílvántartásának nics jogszabályi akadálya, igény esetén elindítható.
Az ingatlan birtokbaadása rugalmas, kiürítése 1-2 hónapon belül biztosított vagy azpnnal beköltözhető az átírást követően, a berendezések külön megtérítésével (megegyezés szerinti árakkal).
Az ingatlan elhelyezkedése révén a település Teljes infrastruktúrája-üzletek, hajó állomás, Pócsmegyeri rév, posta, gazdabolt, CBA árukáz, könyv-és írószer bolt, pékség, 2 iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, szináztermes faluház, könyvtár, rk.-ref. templom, focilpálya,
buszmegállók-valamint a Dunapart is rövid sétával egész évben könnyen elérhetők. A termálfüddő 5 perces sétára található. Külön szauna- és étkezde is üzemel a fürdő komplexum mellett, valamint étterem és cukrázda is hangulatos borozóval.
Leányfalu a Pilis hegység lábánál (Vörös kö-szikla) , a Duna-Ipoly Nemzeti Park részeként, Budapesttől 27 km-re fekszik. Leányfalu a 11 -es főúton mint Budapest, mind Esztergom illetve Visegrád, Szentendre valamint a váci rév irányából jól megközelíthető autóval, illetve több irányból közlekedő, rendszeres buszjáratokkal.
Kinek ajánlható az ingatlan?
-Akik nyugodt, csendes pihenési lehetőséget keresnek és nem utolsó szempont, hogy mindezt egy légszennyeződés mentes, errdő közeli, oxigéndús levegőben tudják megélni.
-Befektetők számára, akik fizető szálláshely szolgáltatásban gondolkodnak. Jelenleg 9 fő kényelmesen elfér a két szinten.
- Akik csónak- vagy motorcsónak szerelmesei, hiszen nekik az ingatlantól 10 percre csónak kikötő üzemel a Duna parton, csónak megörzővel, akár télen is (büfé van).
Amennyiben felkeltette az érdeklődését a fentiek, megtekintési szándékával keresse elérhetőségeinket.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141529973

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn