Eladó 800 nm-es panzió Páty

company_logo

690 000 000

Ft

862 500 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
800 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Leírás

Eladásra kínálok Pest megyében, budapesti agglomerációban, folyamatosan fejlődő településen egy 1939 négyzetméteres telken elhelyezkedő, 800 négyzetméter alapterületű, esküvők, céges és egyéb rendezvények lebonyolítására alkalmas étterem és panzióként működő vendéglátó egységet.

A bárpultos étteremi rész 120 négyzetméter, melyből nyílik a 2 pályás bowling, továbbá a 60 négyzetméteres éttermi konyha is, ami teljes felszereléssel és összes kötelezően kialakított raktár és előkészítő helyiségekkel eladó.

A tetőtéri tágas emeleten két különálló rendezvényteremhez érünk, a kisebb 50 négyzetméter, a nagyobb 150 négyzetméter. Ezen kívül hat - 2-4 személy elhelyezését biztosító - különálló szoba található, melyek mindegyikéhez tartozik saját fürdőszoba.

A vendégek használhatnak egy 30 négyzetméteres teraszt, szaunát, és egy kerti lugast csodálatos búbos kemencével, grill és főzési lehetőséggel.

Az utcafronthoz közel eső , a parkoló rész mellett még 3 különálló üzlethelyiség bérlésére van lehetőség, mindegyik 27 négyzetméteres, melyeket jelenleg is bérlők működtetnek.

Innen tovább haladva 100 m távolságra, csodálatos óriási diófa tövében található egy 50 négyzetméter alapterületű borospince, nyári rendezvények helyszínének ideális. A ház nagyjából a telek felén helyezkedik el, a többi része szépen karbantartott, kihasználatlan.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelt - és megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Ha felkeltette ez az ingatlan az érdeklődését, hívjon bizalommal.

M270396
Antal Enikő

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145930574

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn