ELADÓ panorámás sorház Budaörsön!

company_logo

149 500 000

Ft

622 917 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
240 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
260  m2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Ez a gyönyörű panorámás sorház Budaörsön ideális lehetőséget kínál egy vagy két család számára. Az ingatlan egy csendes és barátságos környéken helyezkedik el, Budaörs és a XI. kerület határán. Itt található egy tágas 240 m2-es sorház, amely nappali és 3 + 2 félszobából áll.

A sorház folyamatosan karbantartott és 1991-ben épült. 2015-ben a szigetelése is megtörtént, így biztosítva a megfelelő hő- és hangszigetelést. Az ingatlan belső két szinten terül el. A földszinten található az amerikai konyhás nappali, 1 hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. Az emeleten további 2 hálószoba, egy nagy fürdőszoba és egy nappali+ konyha és egy gardrób található. A földszinten kétállásos garázs és mosókonyha áll rendelkezésre, valamint a pince szinten egy tároló is megtalálható. A tetőtér beépíthető lehetőséget kínál. Az ingatlanhoz egy saját, 260 m2-es kert is tartozik, amely kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

A sorház elrendezése lehetővé teszi akár két generáció együttélését is, mivel két külön lakás lett kialakítva és elszeparálva egymástól. Az emeleten található konyha visszaalakítható szobává, így további rugalmasságot nyújtva a helyiségek funkcióinak változtatásában.

A lokációja rendkívül kedvező, a környék csendes kertvárosias övezetben található. Közel vannak óvodák, iskolák és bevásárlási lehetőségek, így kényelmes és praktikus mindennapi életet biztosítanak. Ezenkívül a buszmegálló is 6-7 perces sétával elérhető.

Ez az ingatlan valóban családias hangulatú és kiváló lehetőségeket kínál a kényelmes és tágas lakhatáshoz. Ha érdeklődik, érdemes megnéznie személyesen is!

Finanszírozásban segítünk:
* Országos első helyezett és bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát.
* Önnek nincs más dolga, mint egyeztetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót.
* Szakértőink több éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják.
* Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138600246

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn