Eladó Ház, Dunaharaszti

company_logo

161 000 000

Ft

941 520 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 13:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
171 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
450  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Riasztó

Leírás

Kiváló lehetőség Dunaharasztin! Eladó egy gyönyörű ikerház fél a Bezerédi lakóparkban!

Az ingatlan összesen 172 m2 alapterületű, amely nagyszerű elosztású, tág terekkel rendelkezik. A földszint 89,72 m2, plusz egy garázst és egy tároló. Ezen a szinten található egy tágas, 67 m2-es amerikai konyhás nappali, amely ideális hely a családi összejövetelekhez. Emellett van egy kamra, egy vendégszoba és egy zuhanyzós fürdőszoba is, így mindenki kényelmesen elfér.

Az emelet kb. 80m2-es, itt található 3 hálószoba, valamint egy kádas fürdőszoba, mosókonyha és gardrób is. Összesen 4+1 szoba áll rendelkezésre, így elegendő hely van a család és a vendégek számára is.

A fűtésről kombi kazán gondoskodik, amely mellett egy fa tüzelésű kandalló is rendelkezésre áll, így mindig kellemes hőmérsékletet tarthat otthonában. A tetőszigetelés 30 cm vastag, így a hőt hatékonyan tartja bent a lakásban.

Az ingatlan további kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint például elektromos kapu és garázsajtó, elektromos redőnyök, gépesített konyhabútor, szúnyoghálók, amelyek mind hozzájárulnak az otthon kényelméhez.

A telek mérete 450 m2, így van elegendő terület a kertészkedéshez vagy a szabadidős tevékenységekhez. A locsoláshoz fúrott kút áll rendelkezésre és öntözőberendezés is kiépítésre került.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget Dunaharaszti Bezerédi lakóparkjában! Hívjon még ma, hogy megnézhesse ezt a csodálatos otthont.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Amennyiben kérdése van, forduljon hozzám bizalommal!

Az eladó lakás ráadásul CSOK-ra is alkalmas, segítve az új életre való készülődést. Ne hagyja ki a MÁR CSAK 2023-ban elérhető lehetőséget! Cégünk kedvezményes hitel lehetőséget biztosít a vásárlásához, akár már 7,14 %-os kamattól!

Referencia szám: M252481

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142441323

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn