Dömsödi eladó 101 nm-es ház

company_logo

34 900 000

Ft

345 545 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:22
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
101 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
4122  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

DÖMSÖD - ELADÓ CSALÁDI HÁZ, HATALMAS TELEKKEL!

Dömsöd forgalomtól mentes utcájában ajánlom a figyelmébe ezt a 101 m2 lakóterületű, 3 szobás összközműves családi házat, 4122 m2-es telekkel. A körbejárható ingatlan az 1950-es években épült, vegyes falazatú. 2010-ben nagyobb felújításon esett át a ház, amelynek eredményeként a korábbi tornác beépítésre került, és emellett a víz, gáz, villanyvezetékek, illetve a burkolatok cseréje is megtörtént. Több fűtési alternatíva is rendelkezésre áll, egyrészt a 2010-ben kiépített gázkazánról működő fűtési rendszer (radiátoros hőleadással), másrászt kandalló és fatüzelésű kályha is. Mivel az ingatlan hatalmas telekkel rendelkezik, ezért gazdálkodásra is tökéletesen alkalmas. Amennyiben egy élhető terekkel rendelkező, természetközeli családi házban képzeli el az Ön, illetve családja életét, akkor ez a tökéletes választás.

ELŐNYÖK: mezőgazdasági célra hasznosítható telek, több generáció együttélésére is alkalmas, éjszakai áram, körbejárható ingatlan, kellemes és családias lakókörnyezet, 25 m2 fedett terasz, 4 db kút (1 gyűrűskút, 3 fúrt kút), 41 m2-es melléképület (nyári konyha, műhely), beton és téglaalap, jó állapotú gázkazán(2010), a nyílászárók több helyen cserélve lettek, részleges külső szigetelés, limit alatti gázfogyasztás, alacsony fenntartási költség, beépített konyhabútor.

LOKÁCIÓ: Dömsöd Pest megyében, Budapesttől 50 km-re található, Ráckeve szomszédságában. A ház Dömsöd átmenő forgalomtól mentes, belterületi, családi házas részén, kellemes és nyugodt környezetben helyezkedik el. Az 51-es főút pár perc alatt megközelíthető, illetve tömegközlekedéssel Budapestet könnyen elérhetjük.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Az OTP Bankcsoport teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Referenciaszám: M271269

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146520396

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Major Katalin Tünde

Finszter és Társai ingatlanközvetítő Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn