Családra szabott, duplakomfortos, 4 hálószobás önálló családi 1376_mj

company_logo

32 000 000

Ft

248 062 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 24., 13:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
129 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
4+

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
401  m2
Költözhető:
megegyezés szerint

Leírás

Dömsödön, az 51-es út közelében, a Tókert városrészen, csendes környéken eladó ez a 129 nm-es, földszint + tetőteres, összközműves, téglaépítésű, duplakomfortos, ÖNÁLLÓ családi ház.

Az épület nettó lakóterülete 112,5 nm, emellé társul még egy a házból is megközelíthető külön 16,5 nm-es tároló épület is. Családoknak a legideálisabb kialakítással, optimális méretű kerttel rendelkezik.

Nagyon kellemes hangulatú ház, amely egy kis csinosítás után valóban kényelmes és ideális otthont nyútjhat egy család számára.

A telek 401 nm-es. Az épület 1990 körül épülhetett, teljes egészében téglából (38-as főfalakkal), nyeregtetővel, cserép fedéssel. A fűtésről kombi cirkó kazán gondoskodik, amely a meleg vízellátást is biztosítja, emellett egy villanybojler is rendelkezésre áll igény szerint. Az épület jó statikai állapotú, száraz és nem reped. A födém E gerendás betonfödém. Minden helyiség nagy ablakokkal rendelkezik, így minden nap- és évszakban világosak a helyiségei. A nyílászárók néhány műanyagra cserélt kivétellel fából készültek, 2 rétegű üvegezéssel. A nappaliban kandallókémény és beépíthető kandallónak a helye megtalálható, így egy kandalló telepítésével kiegészíthető vele a fűtés.

Alaprajzi elrendezése igazán praktikus, nagyobb családnak is ideális. A földszinten egy tágas konyha-nappali található, amely teraszkapcsolatos. Emellett 1 hálószoba is rendelkezésre áll, valamint a tetőtérben további 3 hálószoba kapott helyet. Mindkét szinten fürdőszoba és külön helyiségekben WC található. A tetőtéri szobák is tágasak, jó a belmagasságuk, köszönhetően a magas térdfalnak.

További előnye a háznak, hogy a földszinten egy tágas mosókonyha található, amely pakolásra is kiválóan alkalmas, ill. itt kapott helyet a cirkó és a bojler. Van itt egy fúrt kút is, amelyre csak egy szivattyút/házi vízművet kell rakni. Ebből a helyiségből nyílik egy további, 16,5 nm-es tároló, amely a kert felől is megközelíthető. Ez a helyiség nem fűthető, vakolt, betonozott, téglából épült.

A lakóház szabadonálló módon a kert hátsó traktusába épült, így az előkert tágasabb, több autóval is be lehet állni a kertbe. Tehermentes, jogilag rendezett ingatlan, hitelezhető is.

I.ár: 32. M Ft.

Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147329359

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn