Budakeszi, Kerekmező utca

company_logo

180 000 000

Ft

588 235 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 22., 10:31

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
306 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
776  m2
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Két külön lakrész!

Az ingatlan egy 776 nm-es telken található Budakeszin a Kerekmező utcában. A bruttó alapterülete 306,3 nm, míg a nettó alapterülete 228 nm. A ház három szintes és 1998-ban épült, első tulajdonostól eladó. Az ingatlan jó műszaki állapotban van, amit a minőségi anyagok felhasználása és a tulajdonosok általi karbantartás is segített fenntartani.

Folyamatosan karbantartották a házat, így kiváló alapokkal rendelkezik. 2012-ben szigetelték, 2018-ban pedig kazánt cseréltek. Az ingatlan tervezése és kialakítása során a cél az volt, hogy tágas, letisztult és otthonos terek jöjjenek létre. Az ingatlanban elhelyezett helyiségek kifejezetten élhetőek és lehetőség van az elrendezés átalakítására is.

Az ingatlan szintjeit egy belső lépcsőn keresztül lehet megközelíteni.

A garázsszint 67,1 nm. Ez a szinten megtalálható egy kétállásos garázs és rengeteg tárolási lehetőség. Ügyeltek arra, hogy meglegyen a megfelelő pakolótér egy nagy család számára is.

A földszint különleges, hiszen két külön bejárattal rendelkezik. A lakóterületet A és B lakrészként alakították ki, de ez használható jelenlegi állapotában is egy családi házként és könnyen alakítható a rengeteg vizesblokknak, válaszfalnak köszönhetően. Az "A" lakrész 53,1 nm és tartozik hozzá egy 10 nm-s terasz. Kialakításra került egy nappali étkezővel, konyha, hálószoba, fürdő, wc és egy közlekedő. A "B" lakrész 61,2 nm és tartozik hozzá egy 10,6 nm-s fedett terasz amely a hátsó kert irányába néz. A felső szint bruttó 95 nm, nettó 60,13 nm. Ebben a lakrészben tágas nappali étkezővel, konyha, 2 fürdőszoba, 4 külön nyíló hálószoba, közlekedők, előszobák és wc található meg.

A hirdetésben található websétának köszönhetően körbejárható a ház, de alaprajz is lett csatolva.

A 776 nm-es telek kiváló paraméterekkel rendelkezik, és szépen illeszkedik az épület környezetébe. A telek kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és pihenésre a mindennapi stressz elől menekülve, miközben közvetlenül élvezhetjük a természet közelségét és a telek adta előnyöket. Hátsó kertben kialakításra került egy hangulatos kerti sütögető, kerti konyha. Automata öntöző, csepegtető rendszer segíti a zöld kert karbantartását.

Infrastrukturális szempontból kiváló helyen van a ház, hiszen Budakeszi központja pár perc alatt megközelíthető, ahol a mindennapi élethez szükséges szolgáltatási szektorok egytől egyig elérhetőek. Budapest gépkocsival 20 perc alatt kényelmesen elérhető, de az itt lakók számára tömegközlekedési eszközök is rendelkezésre állnak 5 perces sétatávolságra. De ami ennél is fontosabb, hogy egy csöndes utcában van ahol minimális az autóforgalom és jó a levegő.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147252128

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn