Leányfalun 2011-es építésű 5szobás családi ház eladó!

169 000 000

Ft

676 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 11., 21:04

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
250 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Kert mérete:
980  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Új Hirdetés Irodánk Kínálatában! Ritkaság Az Ingatlanpiacon!

Leányfalun kiváló közlekedés mellett, a 11-es főúttól könnyen megközelíthető (kb.: 300m), Kifejezetten Csendes-Nyugodt zsákutcában, eladásra kínáljuk a következő önálló újszerű, nappali + 4szobás családi házat. A telken található 30nm-es összkomfortos, fűtött faház, ami külön lakrészként is használható!

A ház 2011-ben épült, tégla falazatú, szigetelt, három szintes, közel 250nm-es összterületű, plusz szintenként 3db nagyméretű terasz lett kialakítva, (35-30-10nm-sek), amikről gyönyörű Örök panoráma tárul elénk a Szentendrei-Dunaág zöld fás lombkoronái irányába!

A telek 980nm-es, szabályos téglalap, a jól kihasznált szintkülönbségnek köszönhetően, már a telekre beérkező szintnél is Örök panoráma tárul elénk!
Ezen a szinten egy két állásos garázshely (50nm), hobbiszoba a hozzátartozó zuhanyzóval + külön WC-vel, egy külön kialakított hangulatos borospince, illetve a ház teljes műszaki gépészete található!

Az első szinten, (mely megközelíthető a garázsból, illetve külön bejáraton keresztül is,) van egy nappali (23nm), konyha + étkező (18nm) egy dolgozó szoba (8nm), külön WC! Az étkezőből nyílik egy 35nm-es terasz, ahol különböző színekben pompázó dús növényzetet csodálhatjuk meg a maga csendes-nyugodt környezetében! Az épület szinteltolással épült, a 17nm-es hálószoba a ház belsejéből, de akár a terasz irányából is megtudunk közelíteni, így ideális lehet egy teljesen szeparált élettér használathoz! Ezen a szinten található a kádas, fürdőszoba (10nm!)

Fél szinttel feljebb két különnyíló hálószoba (20-15nm) található, egy zuhanyzós fürdőszoba-WC-vel, továbbá egy 30nm-es műfű szőnyeggel borított terasz, ami az egyik legmagasabb pontja a háznak, ahonnan szintén a környező természet látképe tárul elénk!

Az ingatlan az elmúlt évek során folyamatosan karbantartott, hőszivattyús kazán napkollektorral kombinálva lett kialakítva, valamint fal-padló fűtés és hűtés rendszerrel lett kiegészítve!
Minden nyílászáró redőnnyel és szúnyoghálóval van ellátva, nagy részük elektromos!
A bejárati és garázskapu elektromos rendszerű, kamerás megfigyelő rendszerrel!
A kert gondozott, felső részen egy vízeséses kerti tó lett kialakítva, a meghitt esti pihenést éjszakai hangulatfények teszik egyedivé!

A környék ellátottsága, szolgáltatás kiváló, közelben óvoda, iskola, CBA, hangulatos Duna-parti éttermek, termálfürdő, hajókikötő, kerékpárút, melyek akár perceken belül elérhetőek!

Ajánlom nagyobb családok figyelmébe, akik nyugodt meghitt környezetben, külön előnyben részesítik annak a lehetőségét, hogy akár már most vagy későbbiekben, több generáció együtt élésére is nyitottak, mivel a külön 30nm-es kisház, vagy akár a teraszról is külön megközelíthető hálószoba ideális teret biztosít ennek a lehetőségnek!

Az ingatlan és környezete személyes megtekintés után biztosan többet mutat meg igazi arcából, mint a hirdetésben lévő képek! Amennyiben látja maga előtt, hogy ezen ingatlan részese tudna lenni, akkor kérem mielőbb keressen meg.nem fog csalódni, főleg ismerve a környéken piacon lévő ház hirdetések kapcsán!

Iá: 169Mft.

Kérem tekintse meg rövid videós bemutatót az ingatlanról:
Az adatok tájékoztató jellegűek! Kérem keressen a bővebb információért!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147001125

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn