Eladó 318 nm-es ház Páty

company_logo

127 000 000

Ft

399 371 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
318 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Szintek száma:
3

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Kert mérete:
1415  m2

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Pest vármegyében, Budapesttől 20 perc távolságra Pátyon, többgenerációs családi ház eladó. Az ingatlan Páty központjától nem messze, buszmegállótól 10 perc sétára aszfaltos és murvás burkolatú csendes utcában festői környezetben, helyezkedik el.
A telek mérete 1425 m2, a családi ház összesen 318 m2, mely két külön bejáratú lakásként funkcionál, 2002-ben épült, de folyamatos újításokon, esett át. Alsó szint/garázs, földszint és egy felső szint is található mindkét lakásnál. A harmadik szintén külön bejáratú vendéglakás kialakítása a leendő tulajdonos fantáziájára van bízva, hiszen ez jelenleg tárolóként funkcionál. Az épület alsó szintje tégla falazatú, szigetelt beton sávalapra épült a többi szint fagerendás szerkezetű.
A nagyobb lakás összesen 258 m2-es, melyben az alábbi helységek találhatóak: nappali, 3 hálószoba, fürdőszoba, előszoba, konyha, étkező, kamra, gardrób, wc és 18 m2-es fedett terasz. A kisebb, szintén külön bejáratú ingatlanban, - mely összesen 60 m2-es - egy nappali konyhával, 2 hálószoba, egy félszoba-mely jelenleg gardróbként funkcionál-, fürdőszoba, valamint egy 8 m2-es fedett terasz került kialakításra. A fűtés házközponti gázkazánról történik, hőleadás lapradiátorokkal. A gázfogyasztás dupla rezsi kvótával biztosított. Az ingatlan szigetelése, nyílászárók cseréje a közelmúltban történt, mely tömörfa szerkezetű, dupla thermo üveges. A tetőszerkezet cserépfedésű.
Rengeteg lehetőség rejlik ebben az igazán hangulatos, természetközeli elhelyezkedésű többgenerációs ingatlanban. Kifejezetten alkalmas nagycsaládoknak, befektetőknek, vállalkozóknak is. Amennyiben ez a különleges családi ház felkeltette érdeklődését és további kérdése van, keressen bizalommal elérhetőségeimen!
Állok rendelkezésre ingatlan eladás-vétel, pénzügyi termékek, hitel, CSOK ügyintézésében. Több százas ingatlanállományból biztos megtalálom az Ön igényeinek megfelelőt! Hívjon bizalommal: Komádi Csaba

Referencia szám: M230841-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140854260

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn