Vecsési eladó 300 nm-es ház

company_logo

299 000 000

Ft

996 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 09:48
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
300 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
1149  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló

Leírás

Vecsésen, a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtértől mindössze 10 percre eladó egy kivételes lehetőséget rejtő 11 szobás, 31 férőhelyes panzió, mely akár további férőhellyel is bővíthető! Az ingatlan teljesen új berendezéssel várja leendő tulajdonosát, és az idei évben teljes körű felújításon és korszerűsítésen esett át.

A főépületben recepció, reggeliző helység és 7 szoba található, míg a különálló épületben további 4 szoba és mosókonyha lett kialakítva. A melléképület alatt egy közel 50 nm-es pince is rendelkezésre áll. A szobák 2 illetve 4 ágyas elrendezésűek, és teljesen új ágyakkal, hűtőkkel és televíziókkal lettek felszerelve, amelyek a vételár részét képezik.

Az épület fűtését hőszivattyú biztosítja, és az idei évben felszerelt napelemek gondoskodnak az energiatakarékos működésről. Minden szobában hűtő-fűtő klímák találhatók, és plusz radiátorok is kialakításra kerültek. Az idén újra burkolt és modern szaniterekkel ellátott fürdőszobák minden szobához külön tartoznak.

A panzió jelenleg a felújítások miatt nem üzemel, korábban pedig évekig reptéri szálláshelyként működött. A 750 nm-es parkosított kertben több gépkocsi számára is beállási lehetőség biztosított, minden szobához egy gépkocsi parkoló tartozik, valamint az utcán további parkolóhelyek állnak rendelkezésre.

Az ingatlan Vecsés frekventált részén, a Faluközpontban helyezkedik el, közel mindenhez. Könnyedén elérhető a M0-ás elkerülő és a Ferihegyi gyorsforgalmi út, gyalogosan is könnyen megközelíthető a buszmegálló, ahonnan a város is könnyen elérhető mindössze 30 perc alatt.

Ha hitelre van szüksége az ingatlan megvásárlásához, irodánk ingyenes pénzügyi tanácsadással és bankfüggetlen hitelügyintézéssel áll rendelkezésre. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye magáévá ezt a remek befektetési lehetőséget!
Ábrahám Tamás: Tel: , E-mail:

Referencia szám: HZ066076

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145266744

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn