Vecsés- Kispatak lakópark

company_logo

289 000 000

Ft

1 204 167 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 9., 17:20
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
240 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
hőszivattyú

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Kert mérete:
907  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Építés éve:
2012

Leírás

EXKLUZÍV lehetőség Vecsésen, a Kispatak lakóparkban!

Minden igényt kielégítő luxus, 240 négyzetméteres családi ház, 907 négyzetméteres igényesen karbantartott telken várja új tulajdonosát Vecsés közkedvelt, családi övezetű, csendes, nyugodt részén. A luxus ellenére az átgondolt technikai megoldásoknak köszönhetően, igen alacsony fenntartási költséggel rendelkezik.

A ház folyamatosan karbantartott, első osztályú, minőségi alapanyagok felhasználásával kivitelezett! A tulajdonos saját magának építette, így minden tekintetben a legmagasabb minőséget képviseli!

21. századi stílusa mellett, számos modern, kényelmi tulajdonsággal is rendelkezik a ház, beszerelésre került riasztó, kamerarendszer, SOMFY elektromos alumínium redőnyök, DITEK motoros elektromos kapu beálló, kialakításra került rekuperátor szellőztető, központi ELEKTROLUX porszívó, kívülről alumínium, belül fa minőségi nyílászárók, valamint napkollektor, geotermikus fűtés rendszer , fúrt kút, vízlágyító rendszer, valamint öntözőrendszer is!
Energetikai szempontból a ház 22. századi technológiát képvisel, a hőszivattyús rendszer padló és mennyezet hűtés, fűtés megoldása H-tarifás villanyórával, jelenleg a leggazdaságosabb megoldás. Mivel ez egy egyszintes ház, melynek nagy a tetőfelülete, így alkalmas, akár az egész ház elektromos energia igényének megtermeléshez szükséges napelemes rendszer telepítésére.

Az egész ingatlant a tágas terek jellemzik! Belépve az előszobából közvetlenül megközelíthető a 40 négyzetméteres 2 állásos garázs, ami elektromos kapuval nyílik, innen érhető el a kazánház, mely tárolási lehetőséget is biztosít.
Az előszobából egy kisebb zuhanyzós fürdőszoba, és egy kis gardrób nyílik. Emellett lett kialakítva a jelenlegi vendégszoba. A 80 négyzetméteres amerikai konyhás-étkezős nappali, a tágas tereket imádók számára kánaán! A minőségű beépített bútorokkal és TEKA gépesítéssel felszerelt konyha minden háziasszony álma, a tereket tovább növeli, a több mint 5 méteres belmagasság az étkező felett! Az konyha-étkező tér, nem csak oldalsó ablakokon át jut fényhez, hanem a tetőn kialakított hangulatos tetőablakokon keresztül is áramlik be a napfény a ház lelkébe! A hatalmas térnek köszönhetően, nagyobb családi baráti összejövetelek megtartása nem okoz gondot. A fekvésének köszönhetően a központi élettér egész nap napfényes!

A jelenleg gyerekszobaként funkcionáló, több mint 30 négyzetméteres szoba 2 részre osztható, mely a teraszos kert felé néz. A nappaliból nyíló közlekedőből érjük el a minőségi szaniterekkel felszerelt, luxus érzést nyújtó kádas és HAUS esőztetős zuhannyal is felszerelt fürdőszobát, mely közvetlen kapcsolattal rendelkezik a mosókonyhához. A közlekedő végén tárul elénk a sófallal kiegészített hálószoba, mely így garantálja a nyugodt pihenést, innen egy 5 négyzetméteres gardrób segíti a ruháink rendezett, és átlátható elhelyezését.
A nappaliból közvetlenül az óriási részben fedett teraszra léphetünk ki, ahol a reggeli kávénk elfogyasztása, vagy egy délutáni sziesztázás, minőségi kikapcsolódást nyújt, teljes rálátással az él
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a hét bármely napján!
Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele, legyen Ön a a következő lakója!

Érd: Tivadarné Kulcsár Imola, tel: , e-mail:

Az ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan teljes vételárával!?
Hitelre történő vásárlás esetén Bankfüggetlen Credipass Pénzügyi Szakértőnk kötelezettség nélkül megtalálja az Ön számára legkedvezőbb megoldást! A tanácsadás ingyenes!

Referencia szám: HZ075867

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146255843

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn