Eladó ház, Becske Becske, 24000000 Ft, 67 nm 95_nog

company_logo

24 000 000

Ft

358 209 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
1099  m2
Méret:
67 m²

Leírás

Nógrád- megye gyönyörű természeti környezetében fekvő településen, Becskén vált eladóvá ez a belsőleg felújított, költözésre kész ház!
Becske, a Cserhát hegységben található, a Galga-patak völgyében a Szanda-hegy lábánál, közel 500 fős község. A kis településen áthalad az országos Kéktúra útvonala. Itt található a Csiga- hegyen álló, kilenc méter magas Megvilágosodás- sztúpa is. A legközelebbi város Balassagyarmat (20 km).

Az 1099 négyzetméteres telken található a közel 65 négyzetméteres, eredetileg tornácos parasztház. Az utóbbi években folyamatos korszerűsítésen és felújításon esett át.
Belső kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy a közös terei tágasak és nagyobb társaság számára is kényelmesek legyenek.
Egy kis teakonyha, újonnan kialakított fürdőszoba, egy hálószoba található most benne a nagy nappali- étkező mellett.

Fűtése a két 3.5KW- os hűtő- fűtő klímával, illetve két kandallóval is lehetséges. Kéményei szintén újak, két éve lettek újraépítve.
A tetőszerkezet az eredeti, cserépfedéssel. Kisebb karbantartási javításokat végeztek rajta. A padlásfödémen hőtükörfólia és tíz centiméteres kőzetgyapot szigetelés lett leterítve.

Műanyag bukó- nyíló ablakok és új bejárati ajtó került beépítésre.

A 47 négyzetméteres nagy, árnyékos terasz szintén néhány éve készült.

Az utcától a teraszig felvezető út és a kert egy része fehér murvával szórt, több autó parkolása is biztosított a telken.

Közművek közül víz és áramellátás van az ingatlanban. 3X16 A áll rendelkezésre, villanyhálózata felújított, rézvezetékes. Az Ariston hőszivattyús bojler éjszakai áramról működtetett. A rendszer H- tarifához előkészítve.
Csatorna és gáz az utcában van, rákötés lehetséges. A szennyvíz jelenleg emésztőbe távozik.

Az ingatlan a telek méretéből és elhelyezkedéséből adódóan ideális választás lehet családosoknak vagy családalapítás előtt álló pároknak. Akár idősebb korosztály számára is, hiszen a település közintézményei mind megújultak, karnyújtásnyira található az orvosi rendelő, óvoda, játszótér és a természet, ahol kedvükre barangolhatnak és élvezhetik a vidék nyugalmát. Tökéletes választás lehet a pihenésre, elvonulásra vágyók számára is, mivel a ház a telek felső részére épült, a nagy fedett terasz és a kert pedig sövénnyel határolt, teljes intimitást biztosítva a tulajdonosok számára.

A ház teljes berendezéssel együtt eladó, a bútorok, eszközök a vételár részét képezik!

A szomszédos települések könnyen megközelíthetőek, ahol bölcsőde, iskolák, boltok, gyógyszertár, és a mindennapokban szükséges szolgáltatások, ellátások állnak a lakosság rendelkezésére. Nagyobb bevásárlóközpontok és bővebb szolgáltatások pedig a mindössze 20 kilométerre fekvő Balassagyarmat városában találhatóak.
Amennyiben szívesen megtekintené, kérem keressen bizalommal! Nézze meg, tegyen ajánlatot, és élvezze Ön is a környék páratlan nyugalmát!
Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realest.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148909059

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn