Egyedi ajánlat!

Eladó ház, Legénd Legénd, Dózsa utca, 24000000 Ft, 80 nm 97_nog

company_logo

24 000 000

Ft

300 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 18:29
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
2680  m2

Méret:
80 m²

Leírás

Nógrád- megye egyik különleges kistelepülésén, a Cserhát lankái közötti völgyben fekvő Legénden eladó a falu egyik legjobb fekvésű portája!
2680 nm-es telke, több lehetőséget tartogat jövendőbeli tulajdonos számára! Szökőévenkét egyszer adódik lehetőség hozzájutni egy ekkora méretű és ilyen jó fekvésű belterületi ingatlanhoz ezen a településen!
Méreténél fogva két különálló telekre is osztható, így akár még egy önálló ingatlan építésére vagy az építési telek értékesítésére is lehetőség nyílik a későbbiekben. A település ezen részén a minimum telekméret 1000nm!
Az utcafronttól távol álló ház szerkezetileg és külsőleg jó állapotú, műszakilag és esztétikailag azonban egyaránt felújítandó- befejezendő. Magas kő alapra épült, vályog építésű ingatlan, a kőalap a 2010- es években bevasalt, 1 méter mély sávbeton megerősítést kapott, egy akkor kezdett felújítás- karbantartás során. Közel 70 cm- es falainak köszönhetően egy alacsony rezsiköltségű ingatlan alakítható ki belőle.
A két bejáratos házban előtér, három nagyméretű helység, fürdőszoba és külön WC található. Mindkét vizes helység kialakítása az eémúlt évben történt. A fürdőszobában sarokkád, zuhany, mosógép, illetve kézmosó kiállás van. A vizes helységek, szerelvényezése és üzembe helyezése a vevő feladat lesz. A hosszú gangról nyílik még egy 13.2 nm-es valaha barkácsműhelyként (az alaprajzon: tároló) használt rész, ebben található a gépház is. Igény szerint ezeket összenyitva növelhető a 68 nm- es lakótér. Az lakóépület és a melléképület (eredetileg istálló) között több autó parkolására is elegendő méretű hely van a tető alatt, amelyet az utcafronttól nagy fakapu rejt. Az udvarról nyíló 1+2 boxos istálló (az alaprajzon: egyéb helység) tetőterében szénapadlással várja új lakóit. A parkolóként is használható féltető alatti terület lebetonozott, jól járható, akár egy kisebb mezőgazdasági gép számára is.
A melléképületek és a lakótér egy tető alatt húzódik, így kapjuk a hosszú L- alakú épületet. Az épületegyüttes egy nagyon intim -zárt udvarrészt ölel körbe, ahol egy jó hangulatú pihenőudvar alakítható ki.
Gyönyörű boltíves, nagy kövekből rakott, száraz pincéje előtt valaha kemence állt a fedett terasz alatt, öreg szőlőlugas emlékeztet a régi hangulatra.
A tető, az eredeti fagerendázatú, cserép héjazattal. 100 éves látszógerendáinak köszönhetően egy igazi autentikus ház hozható ki belőle.
Víz, villany(részben felújított) a házban, csatorna és gáz a telken található. Fűtésrendszere gázfűtéshez kialakított, de bekötése (új kazán), illetve szerelvényezése (radiátorok) az új tulajdonosra várnak. Egyéb fűtési alternatívaként rendelkezésre áll egy hagyományos kémény. Öntözésre gyűrűs kút és kerti csap ad lehetőséget.
Kertje egyrészt gondozott sík, füves terület, a ház előtti-mögötti rész fás- bokros, így maga a ház szinte az utcáról láthatatlan. Oldalhatáros építése miatt a bejárat és a belső udvar teljesen zárt. Mindezt fokozza, hogy a fő utcára fut ki a telek, a ház viszont a telek végében épü.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149396755

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn