Eladó ház, Nyergesújfalu

company_logo

5 600 000

Ft

186 667 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
30 m²

Méret típus:
m2

Méret (ha):
0.003

Méret (m2):
30

Leírás

CSEND, NYUGALOM, DUNAI PANORÁMA

Eladásra kínálok Nyergesújfalu elején, a Hészoba-dűlőn egy Zártkerti pince/présházat, 472m2 szőlő-és 468m2 kert területtel.

A 10-es főútról,( Nyergesújfalu elején ) fölötte párhuzamos utcában a tenisz pályák mögött, sokáig aszfaltos úton, majd zúzott kövesen tudjuk megközelíteni az ingatlant, vissza, Esztergom iránya felé. Itt már csak hétvégi házak, pincék, kertek találhatóak, rendkívül csendes, nyugodt környékkel. Jellemzően nadrágszíj telkek lettek kialakítva, de van aki hozzávásárolta a sajátjához a szomszédét. Akik művelték a földeket, jellemzően kiöregedtek, nyugdíjba mentek, így egyre több eladóvá válik.

Villany rendelkezésre áll, de vizet a leendő tulajdonosnak kell megoldani. /akár ciszternával, vagy fúrt kúttal. A hosszú, lankás telek felső egyharmadában épült a présház, a végében pedig egy kis téglaház kapott helyet. /tárolásra használják./ Jól látható a Dunai-panoráma, a hegyvonulataival, de a képek nem adják vissza azt, amit ott állva láthatunk. A telek széle alatt meredek fal, szakadék található, kitisztítva a fáktól még csodásabb panoráma tárulna elénk. Ha ilyesmi ingatlant keres, várom érdeklődő hívását.

FONTOS! Művelése nincs kivonatva a zártkerti-művelés alól, ezért csak kifüggesztéssel lehet megvásárolni.Ha szeretne elvonulni a város zajától, de mindenhez közel maradva, szeretne intimebb, eldugodtabb területen pihenni, esetleg szőlészkedni, vagy csak madárcsicsergésre ébredni, akkor ez Önre vár.

Ha ilyesmi ingatlant keres, várom érdeklődő hívását.
Érd.: Gibizer Gabriella +36-(20) 952 4919


Referencia szám: HZ054450

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149647800

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn