Eladó egyedi ingatlan Dorog központjában  lakhatásra és üzleti célra

company_logo

25 000 000

Ft

446 429 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 16., 09:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
56 m²

Leírás

Eladó egyedi ingatlan Dorog központjában - lakhatásra és üzleti célra is alkalmas!

Kivételes lehetőség Dorog szívében! Eladó egy 107 m²-es, többfunkciós ingatlan, amely lakhatásra és üzleti célra egyaránt alkalmas. Az épület különleges történettel rendelkezik, hiszen korábban motoros kocsmaként működött, így egyedi atmoszférát áraszt. Tartozik hozzá egy 49 m²-es pince is, amely számos felhasználási lehetőséget kínál, legyen az tárolás, borospince vagy akár műhely.

Az épület elrendezése tökéletesen kiszolgálja mind a lakó-, mind az üzleti funkciókat. Az emeleten egy hálószoba és egy előszoba található. A kert gondozott, térkövezett, magaságyásokkal ellátott, ami ideális a kertészkedés szerelmeseinek vagy nyugodt, baráti összejövetelekhez. Innen gyönyörű kilátás nyílik a környékre.

A kényelemről külön fürdőszoba és WC gondoskodik, valamint az épület légkondicionálóval felszerelt, így a nyári hónapokban is kellemes hőmérsékletet biztosít. Egy új, fa tüzelésű kazán is az ingatlan része, ami csak beépítésre vár - így az energiahatékony, környezetbarát fűtés lehetősége is adott.

A telek két utcáról is megközelíthető, ami kiválóan alkalmassá teszi az ingatlant üzleti célú felhasználásra, legyen szó vendéglátásról, irodáról vagy műhelyről. Az épület homlokzata és az utcakép védett, ami garantálja, hogy a környék történelmi hangulata megmarad, miközben a modern igényeknek megfelelően alakíthatja át az ingatlant.

Ez az ingatlan nemcsak egy otthon, hanem egy befektetési lehetőség is egyben! Ne hagyja ki, hívjon még ma, és nézze meg személyesen is ezt az egyedi adottságokkal rendelkező ingatlant!

Telefon:

Horváth Zsuzsanna

Unique Property for Sale in the Heart of Dorog - Suitable for Residential and Business Purposes!

Exceptional opportunity in the heart of Dorog! A 107 m² multifunctional property is for sale, suitable for both residential and business purposes. The building has a unique history, as it previously operated as a biker bar, giving it a distinctive atmosphere. A 49 m² cellar is also part of the property, offering numerous possibilities, such as storage, a wine cellar, or a workshop.

The layout of the building perfectly serves both residential and business functions. There is a bedroom and a hallway on the upper floor. The garden is well-maintained, paved, and features raised beds, ideal for gardening enthusiasts or quiet gatherings with friends. From here, you can enjoy a beautiful view of the surrounding area.

Comfort is ensured by a separate bathroom and WC, as well as air conditioning in the building, providing pleasant temperatures during the summer months. A new wood-burning boiler is also part of the property, just waiting to be installed—offering energy-efficient, eco-friendly heating options.

The property can be accessed from two streets, making it ideal for business use, whether its for hospitality, an office, or a workshop. The building’s facade and street view are protected, ensuring that the historical character of the area is preserved, while allowing the property to be modernized according to contemporary needs.

This property is not just a home but also an investment opportunity! Don’t miss out—call today to arrange a personal viewing of this unique property!



Telefon:

Horváth Zsuzsanna

Einzigartige Immobilie im Zentrum von Dorog zu verkaufen - geeignet für Wohn- und Geschäftszwecke!

Eine außergewöhnliche Gelegenheit im Herzen von Dorog! Eine 107 m² große, multifunktionale Immobilie steht zum Verkauf, die sowohl für Wohn- als auch für Geschäftszwecke geeignet ist. Das Gebäude hat eine besondere Geschichte, da es früher als Motorradkneipe betrieben wurde und so eine einzigartige Atmosphäre ausstrahlt. Zur Immobilie gehört auch ein 49 m² großer Keller, der zahlreiche Nutzungsmöglichkeiten bietet, sei es als Lagerraum, Weinkeller oder Werkstatt.

Die Raumaufteilung des Gebäudes eignet sich ideal für Wohn- und Geschäftszwecke. Im Obergeschoss befinden sich ein

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150158506

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Karakas Zsolt

Gamma House Invest KFT

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn