Tiszaföldvári 126 nm-es ház eladó

company_logo

35 900 000

Ft

284 921 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 1., 20:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
391  m2

Méret:
126 m²

Leírás

Eladó egy kitűnő állapotú, 1978-ban épült, nappali+4 hálószobás, tágas és világos családi ház, 391 m2-es telekkel! Az ingatlan méretre ideális, udvari nézetű, napfényes otthon, ahol a komfortérzetet a gázcirkó és a vegyes tüzelésű kazán biztosítják a fűtésben. A hangulatos és jól karbantartott belső tér gondoskodik róla, hogy az új tulajdonosok azonnal otthon érezhessék magukat.

Az ingatlan kiemelkedő jellemzője az udvari nézet, amely nyugalmat és privátságot nyújt a város zaja ellenére. A gázcirkó és vegyes tüzelésű kazán lehetőséget ad az új tulajdonosoknak, hogy a fűtési rendszert saját igényeik szerint válasszák meg, biztosítva ezzel a ház komfortos hőmérsékletét egész évben.

Tiszaföldvár egy bájos település, amely kiváló lakóhelyet kínál mindazoknak, akik a nyugalomra és a természet közelségére vágynak, miközben nem szeretnék teljesen elszakadni a városi élet nyújtotta lehetőségektől. A település kulturális és szabadidős tevékenységek széles skáláját kínálja, biztosítva ezzel, hogy minden korosztály számára kínáljon kellemes kikapcsolódási lehetőségeket. Tiszaföldvár közelében található természeti látnivalók, mint például a Tisza folyó, tovább növelik a környék vonzerejét. Az itt eladó családi ház így nemcsak egy otthon, hanem egy életforma részévé is válhat az új tulajdonosok számára.

35900000 Ft
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: HZ054494-JF

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147483751

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn