Jó fogás!

Belvárosi, 175 m2-s, 6 szobás családi ház eladó!

company_logo

37 200 000

Ft

212 571 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 20:47
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
175 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
22

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
559  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Csak Nálunk!

Tiszafüred belvárosában, a Csaba út 22 szám alatt, eladó egy 559 m2-s telken elhelyezkedő, 1979-es, tégla építésű, három szintes (pince + földszint + emelet) 175 m2-s, 6 szobás családi ház!

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, belvárosi, ugyanakkor egy csöndes kis zsákutca végén található, rendezett környezetben. A teleknek széles, közel 25 méteres utcafrontja van, a gépjárművel való beállás megoldott. A telekhatár a hátsó homlokzat felől támfalas betonelemekkel erősített, tekintettel a szomszédos párhuzamos utcára, ami egy szinttel lentebb fekszik. Ebből kifolyólag az udvarról egy kellemes kilátás tárul elénk.

A ház 1979-ben épült, beton alapra és B30-s téglából. Statikailag és szerkezetileg kiváló állapotú, száraz falazat, salétromtól és dohos szagtól, repedésektől mentes. Betonfödémes, a tető járható és beázástól mentes. A tetőszerkezet (képek között látható!) 2021-ben felújításra került; szarufák, lécezés, azokon osb lap és zsindely héjazatot kapott.

A fűtés szintén korszerűsítve lett, új Bosch kondenzációs gázkazánnal, fagymentes üzemeltetéssel kialakítva a régi megbízható öntött vas radiátor hőleadókkal. Ezen felül igény esetén a pincében rendelkezésre áll egy működő vegyes tüzelésű kazán, mint alternatív fűtési rendszer. A burkolat a szobákban hagyományos parketta, a többi helyiség régi típusú járólapos. Eredeti fa nyílászárókkal szerelt, az árnyékolás redőnnyel megoldott.

Az ingatlan elosztása kiváló, tágas és hangulatos életterekkel, valamint külön nyíló egész szobákkal.

Földszint (95 m2): ez áll egy főbejáratból széles nyílóval, kis terasszal. Egy közel 17 m2-s, központi élettérként szolgáló előszóbából nyílik 3 külön bejáratú egész (12,22,27 m2) szoba, egy fürdőszoba káddal, külön wc, kamra és étkező konyha.

Emelet (80 m2): az előszobai lépcső vezet az emeletre, ahol szintén egy tágas közlekedő előszobából nyílik 3 külön bejáratú egész szoba és egy vizes blokk (fürdő wc egyben). Az előszobából az utcafrontra néz egy hangulatos és világos terasz, szép kilátással a belváros felé.

Pince szint (32 m2): a földszinti előszobából vezet le a lépcső a pincébe, ami egy közlekedőből és három kis helyiségből áll. Vízmentes, abszolút száraz falazat és aljzat jellemzi. Itt található a vegyes tüzelésű kazán. Igény szerint ez a szint is fűthetővé, azaz lakhatóvá tehető. A pince és a lépcsőfeljáró az épület hátsó homlokzat felöli bejáratán keresztül is elérhető.

A telek hátsó részén egy 10 m2-s melléképület is van. Jelenleg lomosként funkcionál és felújítandó de nagy előnye, hogy korábban engedélyezett, hivatalosan nyilvántartott felépítmény.

Összegzés:

A belváros közvetlen közelében, mégis csöndes kis közben meghúzódó ingatlan, jó kilátással és rendezett szomszédos portákkal. Zsákutcáról lévén szó, átmenő forgalomtól mentes és biztonságos környezet fogad. A ház szilárd alapokon áll, tisztességesen megépített és szerkezetileg kifejezetten jó állapotú, egy felújítás során negatív meglepetésektől mentes. A burkolatok, villanyvezetékek és a nyílászárók régiek, korszerűsítést igényel, ugyanakkor a fűtésrendszer és a tetőszerkezet igen tetemesnek mondható felújítási költsége a leendő tulajdonost már nem terhelik. A ház alaprajza mindkét szinten hangulatos, világos és jó elosztású, kellő szobaszámmal és méretekkel. Egyúttal a válaszfalaknak köszönhetően, jól alakítható, saját igényünkre szabhatóak a belső terek. A pince szintje is számos lehetőséget rejt, könnyen fűthetővé és lakhatóvá tehető, csak a fantázia szab határt neki.

Remek ár érték arány jellemzi ezt az ingatlant és a fent leírtak megfelelnek a valóságnak, győződjön meg róla személyesen.

Az ingatlan per és tehermentes, a teljes vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető.

Bővebb információért és a megtekintéssel kapcsolatban telefonos egyeztetés szükséges.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140123365

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy Tamás

Nagy Tamás Gábor kiadózó E. V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn