Tisza-tó mellett, Tiszafüred "rózsadombján" ház eladó!

54 900 000

Ft

366 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 10., 10:23

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
G

Házszám:
82

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert:
különálló

Kert mérete:
1820  m2

Méret:
150 m²

Leírás

Az ország kiemelt turisztikai központjának - a Tisza-tónak a fővárosában -Tiszafüreden azon belül is a legjobb részen, az Örvényi úton, Tiszafüred "rózsadombján" eladóvá vált egy dupla telken fekvő, sok további lehetőséget rejtő belterületi családi ház külön kis apartman épülettel.

Tiszafüred méltán híres a természetjárók, vízitúrázók, kerékpárosok, horgászok és nyugodt pihenést kedvelők körében. A Tisza-tó és Tiszafüred rendkívül dinamikusan fejlődik az utóbbi években minden szükséges infrastruktúrát biztosítva az itt nyaralni vágyóknak.

A hatalmas 1820m2-es telek ház körüli része szépen parkosított, impozáns fenyőkkel, és örökzöldekkel díszítve. A ház mögött automata locsolóberendezéssel telepített sík füves terület található, kibetonozott hellyel egy nagy méretű körmedence számára. A locsolórendszer vízellátását 20méter mély fúrt kút biztosítja. Az udvar szélén kerti szerszám tároló áll a szükséges eszközöknek.

A körbekerített udvar alsó részén szilvafák, cseresznyefa, szőlő található. A homokos talajt számos növény kedveli. Rengetek lehetőséget kínál az udvar alsó fele akár parkosításra, vagy zöldség-gyümölcs termesztésre, vagy akár további épület kialakítására!

A szerkezetileg jó állapotú, hibátlan tetőszerkezettel, cseréppel rendelkező családi házban jelenleg az alsó szint lakott és kialakított, amely bruttó 116m2. A ház magasságából eredően a jövőben igény szerint akár lakott tetőtér is kialakítható az emeleten. A házból még pluszba nyílik egy 18m2-es fedett terasz, ahol 10 fő is kényelmesen étkezik. Továbbá a ház vége alatt mély, hűvös pincébe juthatunk le egy hosszú lépcsőn keresztül szintén bővítve a ház kínálta leehetőségeket.

A bruttó 116m2 lakótérbe belépve egy világos, ablakozott előtérbe jutunk, ahonnan nyílik a terasz, egy külön wc-kézmosó, a padlásfeljáró, valamint az étkező. Az étkezőből pedig 3 szoba, egy kádas fürdőszoba és a konyha nyílik. A ház riasztóval felszerelt, távfelügyelethez bekötve, bár kiemelten biztonságos helynek számít a térségben, nem is volt soha semmi gond a közbiztonsággal.

A ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, amely még mindig igen energiatakarékosan fűti a jól szellőző és szigetelő 60 cm vastag vályogfalakat. A ház szilárd terméskő alapzattal rendelkezik, teljesen száraz, ezáltal a ház természetes módon nyáron nagyon hűvös, télen pedig jó meleg. Kívül színezett kőporos vakolattal, belül pedig simára glettelt falakkal bír. A ház Tiszafüred legmagasabb pontján, dombon található!

25 évvel ezelőtt nyerte el a ház a mostani kialakítását, ekkor kapott teljesen új tetőszerkezetet, új cserepet, új villanyvezetékeket, belső burkolatokat. Ekkor került kialakításra a külön wc, fürdőszoba és konyha is. Továbbá a radiátoros központi gázfűtés és a ház elé épített nagy fedett terasz is ezzel egy időben készült el.

A nagy ház mellett teljesen különálló épület blokk épült 14 évvel ezelőtt egy külön bejáratú konyhával, külön bejáratú zuhanyzós, wc-s fürdőszobával és egy jelenleg tárolóként használt félszobával, amely 25m2 további lakóterületet jelent, igény szerint különálló hasznosítással.

E mellett található egy kibetonozott, fedett 20m2-es autóbeálló.

Kevés jó helyen található megfizethető ház található már Tiszafüreden. A méretes telek kellő intimitást biztosít, az utca felöli nagy fenyők és fák kellemes árnyékot biztosítanak.

Közvetlen a ház előtt vezet a kerékpárút is amellyel a pár km-re lévő szépséges Tisza folyóhoz érünk. Ahol a Tisza-tó talán két legszebb csónak és jacht kikötője a Szabics és Kormorán kikötő található. Innen indulnak a csónak és hajótúrák a végtelen csatornák, holtágak, öblök és madárvilág felfedezésére.
Vagy ha szeretnék itt van lehetőség a csónakok, yachtok, jetskik tárolására is.

A közvetlen közelben kisebb-nagyobb boltok, éttermek, halsütöde is megtalálható.

Állandó lakhatásra, nyaralónak, vagy üzletszerű kiadásra is kiválóan alkalmas a ház, amely tulajdonostól, családi okokból eladó!

Érdemes megnézni, előre egyeztetett időpontban szinte bármikor megtekinthető!

További kérdés, időpont egyeztetés esetén keressen bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148342351

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 4 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn