Bomba ajánlat!

Eladó Telek, Nagyiván

company_logo

1 500 000

Ft

1 279 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 10:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Villany:
utcában

Víz:
telken belül

Gáz:
utcában

Csatorna:
nincs

Méret:
1173 m²

Leírás

Nagyivánon ELADÓ egy 1173 m2-es ÉPÍTÉSI TELEK, közel a Fő úthoz, de csendes környéken!!!
A telek utcai szélessége: 17,64 m, egyik oldala: 64,84 m, másik oldala: 65,32 m (lásd a méretezett térképet a képek között), településrendezési besorolása ún. falusias lakóövezet (Lf2), melyben a maximális építménymagasság: 4,5 m, beépíthetőség: 30%.
Az ingatlan tulajdoni lapja tiszta (per-, teher-, és igénymentes), egy tulajdonosa van!
Az ingatlant ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSOK-osoknak kifejezetten ajánljuk, melynek teljes körű ügyintézését és az esetleges banki finanszírozás előkészítését díjmentesen vállaljuk!!!
Közművek: gáz utcában, villany utcában (be volt kötve korábban), szennyvízcsatorna nincs a településen, víz telken belül.
A telek területe: 1173 m2.
Nagyiván élhető, rendezett kisközség, Jász-Nagykun-Szolnok megye északkeleti részén, a Hortobágy szélén helyezkedik el. Közeli nagyobb infrastruktúrával rendelkező város: Tiszafüred (21 km), Kunhegyes (32 km), Karcag (34 km), Debrecen (65 km), Eger (76 km) is elérhető közelségben, M3-as autópálya 54 km-re. A faluban jól működő mezőgazdasági és más jellegű termelő tevékenység is folyik. Nagyivánon a mezőgazdasági vállalkozások, nádtelep, a brikettüzem, a varroda számos embernek biztosít megélhetést. A Szent József bentlakásos Idősek Otthona, Napközi Ellátást biztosító Idősek Otthona, 8 osztályos általános iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, Takarékbank, polgármesteri hivatal, három élelmiszer és vegyesáru bolt nem csupán munkát ad az embereknek, hanem biztosítja a lakosok számára az alapellátást és a megfelelő szolgáltatást. A tömegközlekedés, a naponta 6-7 alkalommal induló és érkező autóbusz járattal lehetséges. A községben élénk társasági élet folyik. A művelődési ház ad otthont a kiváló néptánc csoport próbáinak, a bálok és a különböző rendezvényeknek, a foci csapatuk is aktív. A tiszaörsi és a berekfürdői gyógyvizes fürdő közelsége nagyon kedvező lehetőség a falu lakóinak. A Tiszaigari arborétum, a Poroszlói Ökocentrum, a Tisza-tó közelsége szintén lehetőség a kikapcsolódásra.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal bármikor, lehetőleg a telefonszámon, ha nem tudom azonnal felvenni, visszahívom, ha a számát kijelzi. További kérdéseire is készséggel válaszolok. A tiszafüredi OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!!! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk! Az adásvételi szerződés megkötéséhez - igény szerint - megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez, hiteligényléshez és CSOK-hoz teljes körűen (igazolások igénylése, nyomtatványok kitöltése, benyújtása, kérelem gondozása stb.).
Irányár: 1,5 millió Ft.
Referenciaszám: M239376

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139389529

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn