Egyedi ajánlat!

Belvárosi polgári ház vállalkozásnak szolgáltatásnak panziónak!

company_logo

159 000 000

Ft

732 719 Ft/m²

Feladás dátuma:

tegnap, 10:54
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
217 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Leírás

Polgári stílusú épület, rusztikus belső kialakítás, privát kert Szolnok patinás utcájában!
Szolnok kiemelt helyén, a Baross utcában található ez a polgári stílusban épült 5 szobás, 5 fürdőszobás családi ház, hasonlóan patinás környezetben, szolgáltatások, étterem, szakközépiskolák, bankok, biztosító, stb. szomszédságában.
A múlt század eleji épület megbízható módon, jó minőségben és teljes körűen felújított. Mondhatni a pincétől a padlásig mindent kicserélek: a száraz pincébe szellőztető rendszert építettek be, új tetőszerkezet készült cserépfedéssel, a teljes gépészet megújult: minden közmű vezetéket kicseréltek, új központi fűtésrendszer lett kiépítve gáz cirkó kazánnal és radiátorokkal, minden szobába H-tarifás hűtő-fűtő klíma került beépítésre, továbbá mind az 5 fürdőszoba saját meleg víz ellátással rendelkezik.
Az impozáns terekkel rendelkező tágas, kényelmes otthon végül 2018-ban nyerte el jelenlegi állapotát. A lakóépület egy kis lépcsőház, előtér, vendég WC, kertkapcsolatos amerikai konyhás nappali, a privát szférát biztosító, 5 egymástól jól elkülönített lakószoba és a hozzájuk tartozó, épített tusolóval ellátott fürdőszoba, 2 háztartási helyiség, közlekedők, gardrób és pincehelyiségből áll. Belső kialakítása látványos és rusztikus. A ház ékessége egy impozáns megjelenésű, épített kandalló. A nappali méltó folytatása a vele egy légtérben kialakított és jól felszerelt rusztikus konyha-étkező, melynek különlegessége az épített konyhapult és tároló szekrény.
A konyhából és két udvarra néző szobából is közvetlen kijárat van egy parkosított, igényesen kialakított privát udvarra, ahol nyitott, fedett terasz, benne épített sütő-főző hely, meleg vizes mosogató, hangulatos étkező sarok biztosítja a kényelmet a családi, baráti összejövetelek lebonyolításához a szabadban. A fedett terasz folytatásában egy udvari WC kézmosóval és egy kerti berendezések, eszközök tárolására alkalmas tároló található, továbbá külön álló módon épült a 2 gépkocsi elhelyezésére alkalmas tágas garázs.
További parkolási lehetőség az ingatlan előtt és környezetében is lehetséges.
Az ingatlan elhelyezkedéséből adódóan és adottságai, alakíthatósága miatt kiválóan alkalmas üzleti célokra is, akár panziónak, szálláshelynek, vendéglátásra, de akár irodaháznak, egészségügyi, szépségipari szolgáltatóknak is megfelel.
Tehermentes ingatlan, rendezett tulajdoni viszonyokkal, amely rövid időn belül birtokba vehető. Igény szerint a berendezés is megvásárolható, mely külön megállapodás tárgyát képezi.
Ha egy igazán sokoldalú ingatlanra vágyik, ahol akár még az otthona és a vállalkozása is jól megfér egymás mellett, ne habozzon felhívni, ebben az ingatlanban nem fog csalódni!
Ügyintézés A-tól Z-ig!
Időpont egyeztetés céljából és további részletekért keressen a megadott elérhetőségeken!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139540374

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn