Kiemelt!

Eladó Üzlethelyiség, Szolnok

company_logo

149 000 000

Ft

568 702 Ft/m²

Feladás dátuma:

ma, 10:32
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
262 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

Szolnokon a belvároshoz közel, a vasútállomás szomszédságában eladásra kínálunk egy 262 nm-es, kiváló állapotú, minőségi alapanyagokból kialakított, egykor bankként üzemelt iroda helyiséget 309 nm-es telken.
A folyamatosan karbantartott ingatlan több helységből áll, tartozik hozzá több tárgyaló, iroda helyiségek, szociális helyiségek, konyha, tároló, szerver helyiség illetve kazánház. Egyik előnye, hogy az utcafronton nagy üvegportálok vannak, tehát a leendő tulajdonos akár üzlethelyiséget is kialakíthat.
Jelenleg távfűtéses, de kiépített a fancoil rendszer, nyáron központi klíma hűti a tereket. Kis ráfordítással rácsatlakoztatható hőszivattyús fűtési rendszerre is.
A tetőt 2022-ben felújították. A helyiségek járólappal burkoltak, kiépítettek a női és férfi mosdók is. A meleg víz villanybojlerrel megoldott. A világításról energiatakarékos mennyezeti LED világítás gondoskodik / 60 x 60 /, 3 x 63A teljesítmény is bevezetésre került.
A riasztórendszer kiépített.
Befektetésnek is kiváló lehet, hiszen jelen pillanatban is bérlik,kis ráfordítással több iroda vagy üzlethelyiség is kialakítható, de elhelyezkedés miatt kiválóan alkalmas cégirodának, nyelviskolának egyéb oktatási célra, stb..
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139415106

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn