Eladó vendéglátó egység, Mátraháza Mátraháza, 550000000 Ft, 477 58_mev

company_logo

550 000 000

Ft

1 153 040 Ft/m²

Cím:

Feladás dátuma:

tegnap, 10:28
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
477 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Meghitt hangulatú panzió/vendégház a Kékestető lábánál eladó!

Fantasztikus környezetben, páratlan elhelyezkedésű és adottságú, 1419 m2-es telken, 477 m2-es, háromszintes vendégház/panzió eladó.

Az ingatlan a Mátra szívében, Kékestető, Mátraháza, Galyatető és Parádsasvár ölelésében található. Ennek köszönheti üzleti szempontból is páratlan elhelyezkedését. Különleges, mesebeli hangulatát az adja, hogy erdővel körülvett, mindentől távoli, mégis főúthoz közel fekszik, 627 méter magasságban.
Az itt pihenést keresők egy teljesen más világba kerülnek. Megtalálják mindazt a nyugalmat, csendet, békességet, természetközelséget, elcsendesedést, amit a városban nem.

A ház szintjei: emelet, földszint, pince.

EMELET
Ezen a szinten 4 db 24 m2-es, igényesen berendezett fürdőszobás, erkélyes szoba található. Köztük közlekedő van beépített szekrényekkel, a hatalmas eltolható ajtón keresztül egy nagy méretű, fedett terasz fogad bennünket. Itt kényelmes, rattan ülőgarnitúra biztosítja a pihenést és a csodás panorámát az erdőkre. A berendezett nappali rész közösségi térként szolgál, melyhez saját erkély tartozik.
A földszintet és az emeletet az átriummal egyedi falépcső köti össze.
A megfelelő világosságról felülvilágítók gondoskodnak.

FÖLDSZINT
Ezen a szinten 3 db fürdőszobás szoba, egy további szoba, kandallós nappali, étkező, konyha, kazánház/fürdőszoba, kamra, wc, előtér és közlekedő található.
Belmagassága 2,64 méter.
A nappali varázslatos hangulatát a fatüzeléses kandalló adja, amely mellé a téli estéken szívesen lekuporodunk. Ez a ház szíve, lelke!

A nagyméretű konyhában beépített konyhabútor mosogatógéppel, konyhasziget grillapos gáztűzhellyel és sütővel, étkező és kandalló is helyet kapott.
A bejárathoz és az étkezőhöz egy-egy nagyméretű tornác csatlakozik, ahol kellemesen eltölthetjük az időt egy-egy pohár bor, vagy kávé mellett. A hátsó tornácra az étkezőként funkcionáló, cserépkályhás, panorámás, téliesített, zárt verandáról lehet kijutni. Az őzeket, rókákat és mókusokat is megfigyelhetjük.

PINCE
3 db egymásba nyíló helyiséggel, aljzatbetonozott, teljesen vízmentes. Itt lehetőség van borospince, vagy wellness rész kialakítására, akár szaunával és élménymedencével is. A földszint alapterülete 248 m2, az emeleté 210 m2, míg
a pincéé 37 m2.

MELLÉKÉPÜLET
Duplaállásos garázs, fatároló, és 3 db "ól" található benne. Akár kisebb állatsimogatónak is helyet tudunk biztosítani. Alapterülete 65 m2.

Az eredeti ház az 1940-es években, mátrai kőből épült. A 2000-es évek elején újították fel az egészet, valamint akkor alakították ki a mai konyhát, emeletet és a melléképületet is. Az új részek ytong téglából épültek.

A házban természetes anyagokat használtak fel, rengeteg a faborítás és famunka (pl. lépcső, lépcsőkorlát). Az ablakokat új hő- és hangszigetelt üvegezésű fa nyílászárókra cserélték. Az ablakok és az erkélyajtók redőnyözettek, szúnyoghálóval. A helyiségei hagyományos parkettával, járólappal vagy laminált padlóval bu.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145118131

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn