Bevezetett jól működő vendégház eladó!

company_logo

135 000 000

Ft

385 714 Ft/m²

Cím:

Heves; Eger; Hajdúhegy

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
350 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs
Parkolás:
Utcán

Leírás

Kiváló befektetés, gyors megtérülés!

Egerben a Hajdúhegy alján 350nm-es + 20nm-es tárolóval pillanatnyilag is működő Vendégház, nem zártsorú beépítésű, hanem teljesen különálló ingatlan, 461 nm-es telken eladó. Az ingatlan három épületből áll.

A jelenleg lakóházként funkcionáló klimatizált épület (2 és fél szobás) 105 nm-es, 1967-ben épült téglafalzattal, 2010-ben teljeskörű felújításon esett át. Közvetlenül a ház mellett egy 12nm-es különálló szigetelt tároló található. Ez az épület is átalakítható panzióvá, sőt ráépítéssel bővíthető. A nyitható 11nm-es előtér előtt található a 15nm-es csodálatos kerti-tó fahíddal, növényekkel.

A 2. épületben, 5 fürdőszobás szobával és egy 23nm-es apartmannal (konyhával, fürdőszobával) rendelkező vendégház 2010-ben épült. Itt helyezkedik el még 2 darab konyha, 18 fős étkező és emeleti közös tér. Az emeleten található szobák klíma berendezéssel ellátottak. Mindegyik szoba erkélyes ( össz: 15nm-es fedett erkély) vagy teraszos. Az épület mellett egy zárható 10nm-es tároló épült.

A 3. blokkban 2db 32nm-es apartman került kialakításra, mind a kettő külön-külön saját konyhával és fürdőszobával. Az épületet 25nm-es fedett tornác veszi körül, saját terasszal, kerti filagóriával, mely 2018-ban épült, melegét gáz-cirkó fűtés biztosítja, a többi blokkot gázkonvektorok fűtik. Jelen pillanatban 32 fő befogadására alkalmas, de "pályázati" (Kisfaludy program) lehetőséggel bővítés után további 4 apartmannal, 14 férőhellyel 46 főre bővíthető. A teljes ingatlan biztonsági kamerákkal és riasztóval védett. A vendégház saját bejáratott vendégkörrel, honlappal együtt eladó, a berendezés megegyezés tárgyát képezi.

A Szépasszony-völgyhöz (híres borospincék) és a belvároshoz (5-8 perc gyalogosan) egyaránt nagyon közel található ingatlan, kiváló befektetési lehetőséget kínál azoknak, akik most gondolkodnak fizető vendéglátás működtetésében, vagy bővíteni szeretnék vállalkozásukat! Budapesti ingatlanokat a tulajdonos esetlegesen beleszámít a vételárba. További információkért hívja a hirdetőt!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 136508139

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn