Eladó 274 nm-es motel Eger

company_logo

210 000 000

Ft

766 423 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
274 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Leírás

Eladásra Kínálunk Eger forgalmas csomópontjában egy földszint+emelet+tetőtér szintelosztású 10 apartman egységgel rendelkező , 274 m2 alapterületű MOTELT.
A motel Egerben Lajosváros központi csomópontjában található, több irányból jól megközelíthető, több gépjármű számára parkolási lehetőséggel. A MOTEL teljeskörű felújítása ill. átépítése megtörtént, tégla épület mely hőszigetelést és nemesvakolatot kapott, a tetőfedést és csatornázást, a külső belső nyílászárókat és teljes épületgépészetet cserélték. A Motelt térkövezett terasz veszi körül a földrészlet teljes területével, mely biztosítja a vendégek számára a kinti étkezési és pihenési lehetőséget is. Az apartmanegységek 1 szobából és 1 fürdőszoba+ wc állnak . Az emeleten és a tetőtérben összesen 10 db. , szintenként 5 db. apartman található. Minden szinten közösségi konyha és étkező található, mely az apartman vendégei számára nyújt főzési ill. étkezési lehetőséget. Az apartmanház földszintjén jelenleg kialakítás alatt van egy összesen 90 m2 alapterületű cukrászda+fagyizó+szendvicseket árusító vendéglátóipari egység, melyhez kialakításra került üzlettér+vendégtér, raktár, iroda, vizesblokk, előkészítő. Így a földszinten természetesen bármilyen vendéglátóipari vagy Kereskedelmi egység is üzemeltethető illetve kialakítható. Az épületben kialakításra került kamerarendszer így minden apartmanegységben kamerával valamint wi-fi -vel felszerelt. Nagy teljesítményű központi kazán radiátoros hőleadókkal, több körös nagy teljesítményű villanyhálózat és víztisztító ill. vízlágyító központi rendszer került beszerelésre.
Korszerű, modern technológiával megépített és felszerelt épület, jó elosztással, és megközelíthetőséggel. Ha felkeltettem érdeklődését hívjon bizalommal!!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142341916

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn