Kiskörei eladó 137 nm-es ház

company_logo

34 900 000

Ft

254 745 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

márc 31., 20:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
137 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
560  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

A Tisza -tó, és a vizek szerelmesei számára frekventált településen levő üzleti célra is alkalmas lakóingatlant kínálok Önnek!
Kisköre, a Tisza-tavi települések újabb gyöngyszeme és nem csupán utópia a fejlődés, hanem egyre nagyobb ütemben kézzel foghatóan zajlik. Már nem csupán a hallépcső vagy a strand, hanem az új látványosság a kilátó valamint a luxus hangulatú nyaraló hajók bérlése is vonzó turista célpontjává vált az új típusú relax zónák igénylői számára.
Ki ne szeretné magának ezt a hangulatot évről évre elérhetővé tenni, mindezt a település üdülő övezeti részéből könnyedén?
Ez az ingatlan tudja ezt nyújtani Önnek és családjának, barátainak egyaránt.

Az ingatlan tégla építésű, cserép héjazattal, fa hőszigetelt üvegű nyílászárókkal központi fűtéssel 560 négyzetméteres telekkel és melléképületekkel lehet épp Önre vár!
A ház elrendezését tekintve praktikus és a privát zónákat valamint a társasági tereket is figyelembe véve került kialakításra. Apartmannak kiválóan alkalmas. Három szoba, nappali, előszoba, épített kandalló, klímák, beépített terasz, rendezett kert garázs, kerti grill és Vízparttól mért távolság csupán 300 méter! Külön kocsibeálló akár kishajóval történő beállásra is megfelel, de akár kikötő bérlet is igény szerint megoldható! Pince és összközmű! Álom otthon, vagy álom nyaraló, amit keres? Ne keressen többet, megtalálta!

Amennyiben további felvilágosítást szeretne, keressen bizalommal!
Teljes körű hitel és CSOK ügyintézéssel és az ingatlan adásvételéhez szükséges ügyvédi háttérrel is állok a vevőjelöltek rendelkezésére. Ha a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, további információért és a megtekintésért kérem, hivatkozzon a H465728-as megbízási számra!

#kisköre #tiszalake #summerlohajo #port #watertoels #beach #holidaymaker #newlifestyle #nyaralóhajok #vizlepcső #kilato #family #eladó #forsale #csaladias #befektetés #nyaralo #vizkozeli #többszintes

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139011042

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn