Egy hely, ahol a vágyott vidéki élet valóra válik!

company_logo

54 900 000

Ft

4 266 Ft/m²

Cím:

Hajdú-Bihar; Debrecen; Biczó István-kert

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 2., 08:27
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
12870 m²

Méret tipus:
m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret (ha):
1.287

Méret (m2):
12870

Leírás

Kiváló lehetőség vár azokra, akik vidéki otthont keresnek Debrecen egyik legkedveltebb zártkerti övezetében, a Biczó István-kertben, közel a Panoráma úthoz. Ez a gondosan kialakított tanya egy igazi gyöngyszem a vidéki élet szerelmeseinek. A terület impozáns méretű, 12 870 m-en terül el, és számos kényelmi szolgáltatást kínál az új tulajdonosoknak.

A tanya minden igényt kielégít: egy tágas 124 m-es lakóház, fűtött istálló, valamint melléképületek és egy kisebb, lakható épület is megtalálható rajta. A telek művelés alól kivett, így nem terheli kötelező kifüggesztési kötelezettség. Két 80m mély fúrott kút gondoskodik a vízellátásról, míg az elektromos ellátás (3x25A) és a fűtésrendszer is teljes mértékben biztosított.

Az ingatlan főépülete modern, 2016-ban szendvicspanelekből épült, így kiválóan szigetelt. A házban található egy tágas nappali, étkező és konyha egy légtérben, valamint spájz, 3 hálószoba, fürdőszoba WC-vel és külön WC. Ezenkívül egy 24 m-es helyiség is tartozik hozzá, mely tökéletes választás állattartásra vagy akár garázsként is.

Egy további előnyt jelent az ingatlanhoz tartozó 30 m-es, két szintes kis ház, ami ideális lehet két generáció együttélésére vagy vendégek fogadására.

A tanya területe kiváló lehetőséget kínál gazdálkodásra is, hiszen egy 100 m-es istálló és egy 80 m-es melléképület is megtalálható rajta, mindkettő ideális állattartásra.

A környék csendes és barátságos, és a hulladékszállítás is könnyen megoldott az utcában.

Összességében ez az ingatlan ideális választás azok számára, akik a vidéki életet és a városi kényelmet is szeretnék egyben élvezni. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és válassza ezt a lenyűgöző tanyát otthonának!

További képek üzenetben elérhetőek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146625490

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn