Gazdálkodás és pihenés egy helyen!

company_logo

49 900 000

Ft

1 160 465 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Méret:
43 m²

Leírás

Eladó egy kivételes lehetőségeket rejtő ingatlan Hajdúbagoson! Ez a tanya négy helyrajzi számon található, összesen 7565 négyzetméteres területen. A telek kiválóan alkalmas gazdálkodásra a csendes vidéki életre vágyóknak!

A tanya területéből 2 helyrajzi számon összesen 5666 négyzetméter 4. minőségi osztályú szántó található, ahol a kisebb rész 1324 négyzetméter, 2.3 aranykorona minősítéssel, míg a nagyobb 4342 négyzetméter, 7.56 aranykorona minősítéssel rendelkezik.

Az ingatlan könnyen megközelíthető, a Sáránd után található, a Hajdúbagos felé vezető főútról könnyen elérhető. A tanyán található egy 167 négyzetméteres magtár, amely ideális az eszközök és termények tárolására. Emellett rendelkezik egy 336 négyzetméteres, porotherm téglából épült disznóóllal, amely további lehetőséget kínál az állattenyésztéshez vagy tároláshoz.

Az udvarban egy 43 négyzetméteres, 2 szobás ház is található, amely jelenleg befejezésre vár. Egy igazi otthon teremthető itt a kertvárosi csend és nyugalom közepette.

Az ingatlanhoz három fúrt kút tartozik, amelyek biztosítják a vízellátást, valamint egy 25 négyzetméteres pince is. A házhoz 3 fázisú áram van bekötve, így
egy kisebb műhely is könnyedén kialakítható.

Ezen kívül, a telek részeként megtalálható egy 55 négyzetméteres faház.

Ez a tanya egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik a vidéki élet szépségét és nyugalmát keresik. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és vegye fel a kapcsolatot velünk további információkért és a megtekintésért!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142984486

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn