Debrecen kertvárosi részén családi ház

company_logo

43 900 000

Ft

627 143 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Kert mérete:
350  m2

Méret:
70 m²

Leírás

Eladó egy 70 négyzetméteres, 2 szoba + nappalis, zártsorú beépítésű családi ház Debrecenben, az Agrár Egyetem közelében! Ez az ingatlan egy 353 négyzetméteres telken helyezkedik el, és bár jelenleg felújításra szorul, csillogóan új lehetőségeket rejt magában.

Ez a ház megadja a szabadságot, hogy megvalósítsd az álmaidat. Egy teljesen felújított állapotban ez az otthon egy modern, stílusos életteret nyújtana, ami maximális kényelmet biztosít a lakóinak. Alakítsd ki az ideális tereket a saját ízlésed és igényeid szerint, hiszen itt minden lehetséges!

Fontos megemlíteni, hogy bár az ingatlan jelenleg felújítandó állapotban van, statikailag kifogástalan. Ez azt jelenti, hogy az alapstruktúra és a tartóelemek stabilak és megbízhatóak, így a felújítás során a tervezett változtatásokkal számolhatsz.

Emellett érdemes figyelembe venni, hogy a ház tetőtere is beépíthető. Ez további lehetőségeket teremt az ingatlan méretének növelésére vagy akár újabb szobák kialakítására. Gondolj csak arra, milyen lenne, ha egy tágas tetőtéri hálószobában ébredhetnél minden reggel, vagy akár egy otthoni irodát alakíthatnál ki, ahol nyugodt környezetben dolgozhatsz.

A 353 négyzetméteres telek pedig rengeteg lehetőséget kínál a kreativitásodnak. Képzeld el, milyen gyönyörű kertet alakíthatsz ki, melyet a pihenésre, kerti partikra és családi összejövetelekre használhatsz. Vagy talán még egy kis kerti pavilon is elférne, ahol esténként kellemes pillanatokat tölthetsz el szeretteiddel.

Ne hagyd ki ezt a potenciállal teli ingatlant, ahol a felújítás során saját elképzeléseidet valósíthatod meg. Egy stabil alapokkal rendelkező, tetőtérbeépítési lehetőséggel bíró ingatlan nagyszerű befektetés lehet a jövődre nézve.

Ne habozz tovább, és vedd fel velünk a kapcsolatot az érdeklődéseddel kapcsolatban. Állunk rendelkezésedre, hogy segítsünk megvalósítani álmaid otthonát!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140189809

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn