Biharikert csendes utcájában nappali-amerikai konyha + 3 szobás, egysz

company_logo

128 900 000

Ft

1 023 016 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Kert mérete:
700  m2

Méret:
126 m²

Leírás

Debrecen családi házas zöld övezetében, a Biharikert csendes utcájában, eladó egy nettó 126 m2-es, nappali-amerikai konyha-étkező + 3 külön nyíló szobás, dupla komfortos, földszintes, önálló családi ház, 700 m2-es parkosított kerttel. Az ingatlan Porotherm 30-as falazóblokkból épült, 10 cm-es hőszigeteléssel. A tető beton cserép fedést kapott. A fűtésről kondenzációs kombi gázkazán gondoskodik, a szobákban radiátorokon keresztül, míg a hideg burkolattal ellátott helyiségekben padlófűtéses rendszerben, ezért a fűtés gázdíja bőven a támogatott limit alatt van, amihez hozzájárulnak a műanyag nyílászárók is. Teljesen új, garanciális hűtő-fűtő klíma biztosítja az optimális hőmérsékletet az év bármely szakában. A közlekedőkben mennyezetig beépített gardróbok állnak rendelkezésre, amelyek fél évvel ezelőtt készültek. A nagyobb fürdőszobában sarokkád és WC kapott helyet, míg a kisebbikben zuhanyzó került beépítésre, emellett külön WC is rendelkezésre áll.
A konyhában mennyezetig érő konyhabútor került beépítésre konyhai gépekkel együtt. A beltéri ajtók tölgyfából készültek, az ablakok redőnnyel és rovarhálóval szereltek. Az étkező és a nappali egy légtérben kapott helyet, ami impozáns méretű teret nyújt az otthoniaknak és a vendégeknek egyaránt.
A kapu elektromos vezetékelése megtörtént, csak a mozgató motorokat kell felszerelni igény szerint. A kerítés kovácsolt vasból készült, a horganyzásnak köszönhetően időtálló. A hatalmas, fedett hátsó terasz mellett a 13 m2-es első terasz is a kényelmet szolgálja.
A nappaliból a 61 m2-es fedett teraszra jutunk, ahol nagyobb családi-baráti rendezvények is gond nélkül megrendezhetők. A kertben diófa, örökzöldek, kerti sütő segíti a relaxációt. A vízóra mellé öntözésre használt almérő került kiépítésre, ezért a csatornadíjat nem kell megfizetni ennek használata során. A parkosított kertben egy kerti tároló is helyet foglal, emellett egy fedett kocsibeálló is újonnan került létesítésre.
Az ingatlan rugalmasan birtokba vehető, tehermentes, az ár fizetési feltételektől függően alkuképes. Megtekintéssel és további információval kapcsolatban várom hívását a hét minden napján!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148080317

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 57 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn