Eladó ház, Győr

company_logo

319 900 000

Ft

1 279 600 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Szintek száma:
1
Méret:
250 m²

Leírás

Az arany bűvöletében!Exkluzív, páratlan szépségű családi ház, medencével, szaunával, teljes bútorzattal együtt eladó!
Győr-Szabadhegy csendes, nyugodt zsákutcájában, 1104 m2-es telken, 200 m2 lakótérrel, közel 60 m2 terasszal, sós vizes medencével, kültéri- süllyesztett nappalival és két darab dupla garázzsal rendelkező családi ház eladó.
Az ingatlan minden eleme maga a luxus, tulajdonosai a legmagasabb minőségben, a legnagyobb odafigyeléssel építették meg és rendezték be a családi házat.
Elrendezése: előszoba, olvasó sarok, tágas nappali, amerikai konyha étkezővel, közlekedő, dupla garázs, mosókonyha-háztartási helyiség a gépészetnek, fürdőszoba zuhanyzóval, - finn szaunával, - wc-vel, vendégszoba, tágas gardróbszoba (10m2), exkluzív hálószoba - melyben egy üvegfallal került leválasztásra a hihetetlen szépségű fürdőszoba (összesen 40m2), melyben kád, wc, bidé és 2 mosdó kapott helyet. A konyhabútor gépesített: beépített fagyasztós hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, Teka nagy méretű elektromos sütővel, 80 cm-es indukciós főzőlappal, páraelszívóval, mosogatógéppel felszerelt.
A nappaliból nyílik a házat körülölelő óriási terasz, ahonnét a gyönyörűen parkosított udvarra érkezünk. A kertben egy süllyesztett nappali és egy 6 m x 3 m-es, 1,5 m mély, fedett, sós vízű, fűthető medence került kiépítésre. Az öntözésről automata öntözőrendszer gondoskodik, a kertben egy fúrt kút is rendelkezésünkre áll. Az udvari szerszámok egy külön kis házban kaptak helyet. A ház mellett egy önálló, kb. 50 m2-es dupla garázs található, így összesen 4 gépkocsi kényelmes parkolása megoldott. A garázsok mindegyike automata kapuval szerelt.
A családi ház külseje és belseje is csodaszép. A falak faburkolattal és luxus minőségű textil tapétákkal burkoltak. A szobák pihe-puha szőnyegpadlóval, a nappali fa parkettával, míg a lakás többi helyisége exkluzív spanyol kerámia burkolattal rendelkezik. Az egész ingatlanban beépített rejtett hangszórók, profi audiorendszer került kiépítésre. A képeken és a videóban látható bútorok, kiegészítők, a vételár részét képezik.
A külső falazat Ytong tégla, rajta 10 cm EPS hőszigeteléssel. A nyílászárók magas minőségű 3 rétegű, 5 légkamrás műanyagablakok, elektromos redőnnyel, pliszével szerelve. A fűtésről és melegvíz- ellátásról kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadó padlófűtés, a szobákban radiátor. A házban egy levegő-levegő elven működő hőszivattyú került kiépítésre, légcsatornás szellőztető rendszerrel, mely biztosítja a lakás hűtését. Az egész ingatlan kamerákkal, biztonsági rendszerrel felszerelt.
Irányár: 319,9 M Ft.
A vételár az összes bútort, kiegészítőt tartalmazza! Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül birtokba vehető.
Bővebb információ: Takács Adél Ingatlan (1307)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149553146

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn