Eladó ház, Győr

company_logo

189 900 000

Ft

926 341 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 17:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
205 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Exkluzív családi ház eladó!
Győr-Gyirmóton, csendes utcában, 2276 m2-es telken, 2020-ban épített, nappali + 3 szobás, duplagarázzsal rendelkező luxus családi ház eladó. A lakótér 157,42 m2, melyhez 3 terasz- összesen 60 m2- és egy 36 m2-es garázs tartozik. A családi ház elrendezése nagyon átgondolt, a kivitelezés hibátlan. A tulajdonosok maximálisan odafigyeltek arra, hogy a legmagasabb minőségű anyagok kerüljenek beépítésre.
Elrendezése: duplagarázs (36m2), tágas előtér-beépített gardróbszekrényekkel, hatalmas nappali, egyedileg megtervezett és kialakított köralakú télikert, konyha étkezővel, kamrával. A konyhából kiléphetünk a fedett, csodaszép, parasztgerendás mennyezettel rendelkező teraszra (18m2). A nappaliba visszatérve, egy fénycsatornákkal megvilágott közlekedő fogad, innét nyílik a fürdőszoba káddal-üvegfalú zuhanykabinnal, wc-vel, egy gardróbszoba, 3 szoba, mosókonyha/háztartási helyiséggel, külön wc - bidével. A szobák mindegyikéből ki lehet lépni a közel 32 m2-es udvari teraszra. A 3. szoba jelenleg wellness szobaként funkcionál és egy 4 fős szaunának ad helyet. A szoba előtti 10,37 m2-es terasz teljesen privát, tökéletes egy jakuzzi számára- az ehhez szükséges előkészületek megtörténtek.
A konyhát a nappalitól egy duplaüveges ajtó választja el, mely természetesen kinyitható, így hatalmas teret kapunk. A konyhabútor minden nő álma, hiszen azon kívül, hogy gyönyörű, nagyon praktikus is. A konyhaszigetnek is köszönhetően rengeteg a tárolóhely benne. A konyhabútor gépesített: 90 cm-es indukciós főzőlappal, páraelszívóval, elektromos sütővel, mosogatógéppel, fagyasztós hűtőszekrénnyel felszerelt.
A klasszikus stílusban berendezett otthon, örök eleganciát adó bútorait az egyedi igényeknek megfelelően asztalos készítette. Rengeteg a beépített bútor, ezek a vételár részét képezik. A szobákba laminált parketta, míg a többi helyiségbe kerámiaburkolat került.
A külső falazat 30 cm-es N+F Leiertherm téglából épült, rajta 20 cm-es hőszigeteléssel. A belső válaszfalak hangszigetelt Leiertherm téglából épültek. A télikert egyedi kialakítása miatt monolit és fafödém került beépítésre. A tető Terran betoncseréppel fedett. A nyílászárók kiváló hő-és hangszigetelő 3 rétegű, 5 légkamrás műanyagablakok, két szobában elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval szerelve. A külső és belső ablakpárkányok, ahogy a fürdőszoba mosdópultja is süttői mészkőből készültek. A családi ház fűtéséről és meleg víz ellátásról energiatakarékos kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadók padlófűtés és radiátor vegyesen. A ház éves gázfogyasztása 1300 m3, ami azt jelenti hogy átlagban havi 12.000 Ft!!! A nappaliban egy hatalmas fatüzelésű kandalló és egy 5 kW-os hűtő-fűtő klíma is biztosítja az alternatív fűtési módokat. A 36 m2-es duplagarázs beton padlózata műgyantával fedett, 6 m-es automata Hörmann kapuval ellátott.
A hatalmas kert tökéletesen alkalmas kertészkedésre. A hátsó részén termő gyümölcsfák találhatóak, míg a ház felé közeledve téglával körbeépített, kiváló földdel feltöltött két konyhakert és egy fűszernövénykert kapott helyet. A kerti szerszámok tárolására egy 12 m2 épített faház áll rendelkezésre. Az öntözés fúrt kútról megoldott.
A ház szinte teljesen új, tehermentes, rövid időn belül birtokbavehető.
Irányár: 189,9 M Ft.
Bővebb információ, még több kép: Takács Adél Ingatlan.(hird. az.:1262)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146712340

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn