Eladó ház, Győr

company_logo

249 000 000

Ft

732 353 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 17:00
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
340 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Monumentális, grandiózus, elképesztően különleges... Íme egy igazi viktoriánius stílusban berendezett családi ház, mely tökéletesen ötvözi a neoreneszánsz, neobarokk, neorokokó, neogótika jegyeit egy kis "olaszos" irányzattal.
Győr-Szabadhegy közkedvelt utcájában vált eladóvá, ez a 2180 m2-es telken fekvő, 1993-ban épített, az elmúlt években pedig teljesen felújított, 3 szintes, 340 m2-es igazi eklektikus családi ház, a hozzátartozó duplagarázzsal, medencével és egy önálló vendégházzal az udvaron.
Az ingatlan jelenlegi tulajdonosai ízlésüknek megfelelően rendezték be a házat, mely abszolút átlagon felüli. A legtöbb bútornak saját története van - ezek igény szerint megegyezés tárgyát képezik. A földszinti "arany" hálószoba viktoriánus kort idéző bútorzata például Amerikából érkezett, míg a nappali kanapéja Olaszországból és így tovább.
A családi házban 3 nappali, 5 szoba, 4 fürdőszoba, 2 gépesített konyha, több wc és háztartási helyiség található. Elrendezése a földszinten, mely 125 m2-es + egy 1 éve beépített gyönyörű 20 m2-es télikerttel rendelkezik a következő: előtér, konyha étkezővel, nappali, hálószoba, közlekedő, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, gardróbszoba, télikert, és egy 32 m2-es duplagarázs. Emelet, 115 m2 lakótér + körben erkélyek: nappali, 4 tágas szoba, háztartási helyiség mosókonyhával, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, wc bidével, fürdőszoba káddal. Alagsor: 80 m2-es, a gépészet itt található, illetve egy hatalmas amerikai konyhás nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel. A mindegyik konyhabútor gépesített: elektromos főzőlappal, sütővel, beépített mosogatógéppel, páraelszívóval, fagyasztós hűtőszekrényekkel felszereltek.
A családi házat egy kiváló építészmérnök tervezte, saját magának. Az ingatlan statikailag, műszakilag hibátlan állapotban van. A külső teherhordó falazat 38 cm-es, 10 cm-es Austrotherm hőszigeteléssel és hőszigetelt vakolattal ellátott. A nyílászárók jó minőségű faablakok, melyeket 2019-ben teljesen felújítottak. A nappaliban és a télikertben elektromos, a többi helyiségben manuális redőnnyel, szúnyoghálóval szerelve. A ház fűtéséről és meleg víz ellátásáról új, kondenzációs gázkazán gondoskodik, a hőleadó radiátorok. A lakásban 4 hűtő-fűtő klíma található, illetve a nappaliban egy fatüzelésű kandalló. A falak exkluzív tapétákkal burkoltak és egyedileg festettek. A szobákban, nappalikban igényes laminált parketta, a többi helyiségben kerámia burkolat található. Az udvarra egy szintén felújított elektromos csúszókapun juthatunk be. A kocsifeljáró térkővel burkolt. A duplagarázs elektromos kapuval szerelt, mely új motorral rendelkezik.
Az udvar parkosított, fúrt kúttal, automata öntözőrendszerrel ellátott. A medence rendszeresen karbantartott, szintén felújított. A telek közepén egy 60 m2-es, szigetelt ház található, mely jelenleg vendégházként funkcionál. Elrendezése: terasz, konyha étkezővel, zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, 3 szoba. Fűtése, meleg víz ellátása kondenzációs gázkazánnal megoldott. A lakás hűtő-fűtő klímával ellátott. A ház önálló víz, gáz órával rendelkezik, a villany a főépület órájához almérővel kapcsolódik.
A kert hátsó része gondozott, magaságyásokkal, gyümölcsfákkal kialakított.
A családi ház tehermentes, rövid határidővel birtokbavehető.
Vételár: 249.000.000 Ft.
Az ingatlant ilyen kevés képpel bemutatni lehetetlen, ezért további képekért, még több információkért, állok rendelkezésére. Takács Adél Ingatlan (hird. az.:1258)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146570352

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn